2017 Mercedes-Benz GLC Coupe İnceleme

2017 Mercedes-Benz GLC Coupe İnceleme

2017 Mercedes-Benz GLC Coupe İnceleme

Mercedes, 2017 Mercedes-Benz GLC-Class Coupe i le saflarına yeni bir üye katıyor.

2017 Mercedes-Benz GLC Coupe İnceleme (5)

 

 

” Orta boy SUV ve spor araba ” olarak pazarlanan GLC Coupe, 4.73 metre uzunluğunda, 2.87 metre dingil mesafesine ve 1710 kg boş ağırlığa sahiptir. Arka tarafta entegre egzoz ve difüzör ile güçlü tampon tasarımı, GLC Coupe’un spor özelliklerini gözler önüne seriyor.

 

 

Kaputun altında, dört dizel, üç benzinli ve bir plug-in hibrid şeklinde sekiz motor çeşidi sunmakta ve giriş seviyesine sahip motor 367 hp güce sahip ve 4.9 saniyede 0-100 km sürate ulaşmaktadır. GLC Coupe’un dört tekerlekten çekiş sistemi, aerodinamik ve hafif tasarımı, bir spor araba ile aynı performansı sunmasını sağlarken, minimum yakıt tüketimi ve emisyonu araca avantaj sağlamaktadır. GLC Coupe geri görüş kamerası, sunroof, 7 inçlik renkli ekran gibi özelliklerle sunulurken, benzin ve dizel versiyonları için, 9G-TRONIC dokuz vitesli otomatik şanzıman ile donatılmıştır. Eko, konfor, Sport, Sport + ve Bireysel gibi farklı çalışma modu vardır. Sport ayarı aracın yüksekliğini 15 mm aşağı düşürür.

2017 Mercedes-Benz GLC Coupe İnceleme (4)2017 Mercedes-Benz GLC Coupe İnceleme (2)

2017 GLC300 4Matic Coupe Standart özellikleri; 7 inç renkli ekran dokunmatik ekran, anahtarsız çalıştırma, dikiz kamera, sunroof, çarpışma önleme yardımcısı, elektrikli bagaj kapağı, elektrikli dış dikiz aynaları ve 19 inç jantlar yer alıyor. İsteğe bağlı özellikler Ön-Güvenlik çarpışma uyarı sistemi, ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar, ısıtmalı arka koltuklar ve 8.4 inç ekran ve touchpad ile direksiyon yardımı, arkadan çarpma önleme sistemi ve seyir kontrolü içerir.

2017 Mercedes-Benz GLC Coupe İnceleme (9)

En güncel Otomobil ve Motosiklet haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

Facebook: https://www.facebook.com/TRmotosports
Twitter: https://twitter.com/TRmotosports

Instagram: https://instagram.com/trmotosports/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/trmotosports-com
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir