2019 yılında üç pilotla yarışacaklar!

2019 yılında üç pilotla yarışacaklar!

 
Toyota Gazoo Racing’in, 2019 Dünya Ralli Şampiyonası sezonu için pilot kadrosu belli oldu. 2019 sezonunda, Yaris WRC’nin direksiyonunda, yeni sezonda Tänak ve Latvala’nın yanı sıra, başarılı sürücü Kris Meeke de yer alacak. Toyota önümüzdeki yıl da yapılacak tüm yarışlara üç Yaris WRC ile katılacak.Ott Tänak önümüzdeki yıl co-pilot Martin Järveoja ile yarışmaya devam edecek. İkili şu ana kadar Türkiye Rallisi dahil olmak üzere dört galibiyete imza attı ve Sürücüler Şampiyonası liderliği için mücadele veriyorlar.
Deneyimli pilot Jari-Matti Latvala da takımdaki yerini korudu. Latvala ve co-pilotu Miikka Anttila, Ocak 2017’deki Monte Carlo Rallisi’nden beri takımda önemli işlere imza atmaya devam ediyorlar.
Kris Meeke 2019’da Toyota’da…
Tänak ve Latvala ikilisine 2019 sezonunda Kris Meeke katılacak. WRC’nin en hızlı pilotlarından biri olarak öne çıkan Meeke, 2015’ten bu yana beş ralli zaferi elde etti ve toplamda 91 rallide start aldı. Böylece Toyota GAZOO Racing WRC takımı, hızlı ve deneyimli bir yarış kadrosu oluşturdu.
“”
 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

Facebook: https://www.facebook.com/TRmotosports
Twitter: https://twitter.com/TRmotosports
Instagram: https://instagram.com/trmotosports/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir