2020 BMW M3 Competition’ın azami hız testleri şaşırtıyor

2020 BMW M3 Competition’ın azami hız testleri şaşırtıyor

 

Devasa böbrek ızgaranın amacı belli oldu.

Tasarım anlamında büyük eleştiri alan yeni nesil BMW M3 Competition, performans departmanında herkesi tatmin edecek gibi görünüyor. Yeni çift turbolu motoru sayesinde 513 bg güç ve 650 Nm tork çıkışına kavuşan aracın asfalt üstündeki çevikliği de dikkat çekici.
Selefinden çok daha güç olan G80 M3, 0-100 km/sa hızlanmasını da 4 saniye civarında tamamlayabiliyor. BMW mühendisleri aracın azami hızını ise 290 km/sa’te elektronik olarak limitlemiş durumda. AutoTopNL ekibi ise bizlere M3 Competition’ın neler yapabildiğini göstermeye çalışıyor.

Galeri: 2020 BMW M3 Competition: İnceleme

Her zaman olduğu gibi bizleri Almanya’nın hız sınırı olmayan otobanlarına çıkartan ekip, M3 Competition’ın performansını gözler önüne seriyor. Araca takılan GPS cihazına göre Bavyeralı model 0-100 km/sa hızlanmasını açıklanan sürenin altında, 3.77 saniyede tamamlayabiliyor.
Fakat şaşırtan performans verileri sadece 0-100 km/sa ivmelenmesi ile sınırlı değil. M3 Competition, açıklanan azami hız limitinin de üstüne çıkabiliyor. Videoda bir noktada 293 km/sa hıza ulaştığını gördüğümüz araç, zirvede 297 km/sa hız yaparak dikkat çekiyor.
Bunu da oku BMW iX’in fotoğraf çekiminde bakın hangi aracın yansıması göründü? BMW iX3’ün Türkiye satışları başladı Aracın içerisinden çekilen görüntülerde dikkatimizi bir de egzoz sesi çekti. Motor gürültüsü kabin içerisinde yankılanırken otomobil tutkunlarının yaşayabileceği hazzı tahmin etmek zor değil.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir