2020 Ford EcoSport Active böyle mi görünecek?

2020 Ford EcoSport Active böyle mi görünecek?

 

6 Kasım’a kadar bu görüntüleri görmemeniz gerekiyordu.

Bundan yaklaşık 20 gün kadar önce EcoSport’un Active isimli yeni donanım paketine kavuşacağını açıklayan Ford, resmi tanıtım tarihi için 6 Kasım’ı işaret etmişti. Fakat aracın ilk görüntüleri, her zaman olduğu gibi, lansmandan önce sızdırıldı.
Autonocion’daki dostlarımız sayesinde inceleme fırsatı bulduğumuz EcoSport Active, standart modelden daha geniş çamurlukları ve yeni alaşım jant tasarımı ile dikkat çekiyor.

Ford EcoSport Active Sızıntı Görüntüler

Kuga’nın küçük kardeşi, Active versiyonu ile birlikte çift renkli gövde seçeneğine de kavuşacak. Aracın genel tasarımının Ford’un Brezilya’da halihazırda sattığı Storm isimli donanım paketinden alındığını söylemek mümkün.
Autonocion’daki meslektaşlarımız aynı zamanda EcoSport Active’in İspanya’da satışa sunulacağının da altını çizmiş. 1.0 litrelik EcoBoost motoru ile gelecek olan araç, 6 ileri vitesli manuel şanzıman ile eşleştirilecek. İspanya’da sadece önden çekişli versiyonu satılacağı söylenen araç, bazı pazarlarda AWD sürüş sistemi ile de satın alınabilecek.
Bunu da oku Ford F-150 Tremor’dan yeni casus fotoğraflar geldi Ford’a göre robotlar, insanların yerini alamayacak Otomatik far takımları ve trafik levhalarını tanımlayabilen cruise control sistemi gibi donanımlar da standart olarak sunulacak. Autonocion, İspanya’da satışa sunulacak EcoSport Active’in Apple CarPlay ve Android Auto desteği ile geleceğini de belirtmiş.
Kuga’nın küçük kardeşini yaklaşık iki sene önce Neden Almalı serimize konuk etmiştik. Ülkemizde fiyatları 203.200 TL’den başlayan Ford EcoSport, 1.0 litrelik 125 bg gücündeki EcoBoost motoru kullanıyor.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir