2020 Ford Mustang Mach 1 Avrupa topraklarına giriş yaptı

2020 Ford Mustang Mach 1 Avrupa topraklarına giriş yaptı

 

Çıkış gücü Kuzey Amerikalı kardeşinden düşük.

Ağustos ayında Mustang Mach 1 prototiplerinin Nürburgring’de test edildiğini görmüştük. Bazı iddialara göre bu test araçları, Mach 1’in Avrupalı versiyonlarına aitti. Görünüşe göre söylentiler doğru çıktı zira bugün karşımızda Mustang Mach 1’in Avrupalı versiyonu bulunuyor.
Daha önce Bullitt versiyonunda da yaşandığı gibi Mustang Mach 1 Avrupa topraklarına düşük çıkış gücü ile geliyor. 5.0 litrelik V8 motorundan 460 bg güç ve 530 Nm tork üretebilen model, Kuzey Amerikalı kardeşinden 27 bg güç ve 40 Nm tork kadar daha zayıf.

2020 Ford Mustang Mach 1 Avrupa’da

Avrupa’da gün geçtikçe sıkı hale gelen emisyon kurallarının bu tarz modelleri etkilediğini biliyoruz. Fakat Mustang ailesini Avrupa’da da önemli bir isim haline getirmek isteyen Ford, Eski Kıta’ya giremeyen GT500 ve GT350 gibi modellerin fişini çekme kararı almıştı.
Altı ileri vitesli manuel ve 10 ileri vitesli otomatik şanzıman ile satışa sunulacak aracın genel tasarımı da iptal edilen GT kardeşlerinden alınmış durumda. 19 inçlik jantları iste standart olarak Michelin Pilot Sport 4 lastikleri ile geliyor.
Bunu da oku ⠀ 2020 Ford F-150 Raptor trafikte görüntülendi Ford Escape PHEV’nin üretimi, bu kez de Kuga yüzünden ertelendi Ford Avrupa şimdilik yeni modelin teknik detaylarını paylaşmak istemiyor. Yani elimizde şu an sadece aracın Kuzey Amerikalı versiyonundan güçsüz olduğu bilgisi mevcut. Standart olarak mekanik diferansiyel kilidi ile gelen araç, aktif egzoz kapaklarına da sahip.
Fiyatları resmi çıkış ile birlikte açıklanacak olan araç ilk olarak Almanya’da satışa sunulacak.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir