2020 yılının en iyi Nürburgring anları tek bir videoda toplandı

2020 yılının en iyi Nürburgring anları tek bir videoda toplandı

 

Pandemiyle dolu koca bir yıl nasıl geçti?

İnsanoğlu, tarihe geçecek bir yılı geride bırakmak üzere. 2020 yılının ilk günlerinden beri bir salgın nedeniyle oldukça ilginç süreçlerden geçiyor olsak da, Nürburgring’in çekiciliği baki kalmaya devam ediyor. Bu sebeple her yıl olduğu gibi bu yıl da efsanevi Alman pistte oldukça ilginç anlar yaşanmış durumda. Auto Addiction, 20 dakikalık bir video ile bu ilginç anları bizlerle paylaşıyor.
Bildiğiniz üzere bu pist adeta bir mabet haline gelmiş durumda. Üreticilerin test araçlarını çıkardığı pistte sadece süper modelleri değil, oldukça ilginç araçları da görme fırsatı buluyoruz. Aynı şekilde bu efsanevi asfalta çıkan sürücüler arasında da hem iyi hem de kötü pilotlar bulunuyor.
Bunu da oku ⠀ 2019’da Nürburgring’de yaşanan en ilginç olaylar bu videoda Video içerisinde BMW M3, Porsche 911 ve AMG GT gibi “süperstar” isimleri görebiliyoruz. Öte yandan Honda Civic Type R, Volkswagen Golf GTI ve Mazda Miata gibi “klasikleşmiş” modeller de yıl içerisinde dikkat çekmeyi başaranlar arasında.
Belki de hatırlamak istemediğimiz bir yılı geride bırakıyor olsak da, otomobil sevgisinin bizleri hala tek bir noktada birleştirebiliyor oluşunu görmek göz yaşartıcı. Dileriz her otomobil tutkunu hayatında bir kez bu efsanevi pistte tur atabilir.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir