2021 Alfa Romeo Stelvio Veloce Q4 | Neleri Farklı?

2021 Alfa Romeo Stelvio Veloce Q4 | Neleri Farklı?

 

Makyaj operasyonları genelde araçların tasarım bütünlüklerini bozan tarzda olduğundan ekibinin çok sevdiği operasyonlardan değiller. Bütün bölümleri özenle tasarlanan aracın birkaç yıl sonra sadece ön bölümünün yenilenmesi bütünlüğü bozan bir hareket oluyor.
Yalnız burada “genelde” kelimesinin üzerine basmamız gerekiyor zira bazı markalar var ki, iş özellikle tasarıma geldiğinde aşırılıktan kaçınmaya çalışıyor. O üreticilerden biri olan Alfa Romeo da ilk SUV modeli Stelvio’yu hafifçe makyajlamayı tercih etti.

Aslında bu işleme makyaj demek bile zor zira değişimler daha çok donanım bölümünde karşımıza çıkıyor. Gövde panelleri aynen korunan otomobilin en büyük yeniliği orta konsol ve vites konsolunda yer alan farklı tasarımlar.
Daha önce Neden Almalı? konseptimize konuk olan Stelvio’nun motoruyla donatılan yeni model 2 litre hacimli, turbo beslemeli üniteden 280 beygir güç, 400 Nm tork alabiliyor. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve 8 ileri vitesli şanzıman, Veloce paketinde standart olarak sunuluyor.
Alfa Romeo’dan Haberler Alfa Romeo Tonale ve Stelvio yan yana görüntülendi Alfa Romeo, 2026 yılına kadar her yıl yeni bir model çıkaracak
İlk bakışta yüksek gelen fiyatı, rakipleri göz önünde bulundurulduğunda hiç de fena kalmayan Stelvio, D SUV segmentinde premium bir araç arayanların tercih listesine girebilmeye hak kazanacak bir araç haline geliyor.
Güncelleme sonrasında ortaya çıkan ilginç durumlardan bir tanesiyse Alfa Romeo’nun donanım konusunda biraz cimri davranmaya başlamış olması. Özellikle Alman rakipleri gibi birçok kalemi opsiyon listesine ekleyen Alfa Romeo bakalım incelememizden ne kadar önde çıkabilecek.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir