2021 Audi RS3 Sportback soğuk hava testlerinde

2021 Audi RS3 Sportback soğuk hava testlerinde

 

Önümüzdeki yılın sonuna kadar tanıtılacak.

Hem sedan hem hatchback gövde tipiyle test yaparken gördüğümüz Audi RS3, soğuk hava koşulları için deneme yaparken casuslarımızın kameralarına takıldı. Ateşli hatchback, sportif güncellemelerini gizlemek adına takdir edersiniz ki hâlâ kamuflaj taşıyor.
Ön ve arka yüz, çamurluk ve marşpiye bölgelerinde yapılan değişiklikleri gözden ırak tutmak isteyen Audi, büyük ızgarayı trapezoid formlu hava girişleri ile süslemiş. Farları inceltilen otomobilin stop lambaları ve oval egzoz çıkışları görülebilse de tamponda kamuflaj miktarı yoğun. Keza difüzör de iyi şekilde saklanmış.

Galeri: 2021 Audi RS3 Sportback casus fotoğraflar

RS3 Sportback ve dört kapılı kardeşi RS3 Sedan, 2.5 litrelik beş silindirli TFSI motoru kullanmaya devam edecek. Şu anda 400 bg güç, 480 Nm tork üreten makine, Auto Express’ten gelen söylentilere göre 421 bg (310 kW) güç, 500 Nm tork sunacak. Hatta daha da fazlasını isteyenler için 450 bg gücünde bir RS3 Performance da planlar arasında deniyor.
Audi RS3 haberleri Yeni Audi RS3 2021 ortasında 400 bg’den fazla güçle geliyor ⠀ Audi RS3 Sedan, Nürburgring’in tozunu atıyor Yeni Audi RS3’ün 2021 başında tanıtılması bekleniyordu fakat son çıkan iddialara göre Ingolstadtlı marka, Eylül 2021’de RS3 Sportback’in örtülerini kaldıracak. RS3 Sedan ise daha ileri bir tarihte aileye katılacak. Dört kapılı RS3 modelinin Kuzey Amerika pazarında satılacağını biliyoruz fakat RS3 Sportback burada satışa sunulmayacak.
Bakalım Mercedes-AMG ile Audi Sport rekabetinde durum nasıl değişecek? A45 S ile RS3 Sportback arasında yapılacak bir yarışın kazananı kim olacak? Bu sorunun cevabını heyecanla bekliyoruz.

Kaynak:

CarPix

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir