2021 BMW 2 Serisi Active Tourer, çok yüksek ihtimalle böyle görünecek

2021 BMW 2 Serisi Active Tourer, çok yüksek ihtimalle böyle görünecek

 

Hayali tasarımda her şey beklendiği gibi.

Bildiğiniz üzere BMW’nin 2 Serisi içerisinde oldukça pratik olan ve küçük ailelere hitap eden bir model bulunuyor. BMW 2 Serisi Active Tourer olarak adlandırılan bu pratik model bir süredir yenileniyor ve casus fotoğraflarını da yaklaşık 1 yıldır görüyoruz. Motor.es adlı kaynaktan da bu casus fotoğraflardan yola çıkılarak hazırlanmış olan bir hayali tasarım (render) görüntüsü geldi. 
Bu hayali tasarımı incelediğimizde, aracın BMW 2 Serisi Gran Coupe modeliyle benzer tasarım detaylarına kavuştuğunu da hemen farkediyoruz. Aracın bu görünüm ile eskisine göre daha modern ve aynı zamanda biraz sportif göründüğünü söylemek de mümkün. Gövde yapısı gibi kısımlarda ise pek bir değişiklik görülmüyor.
BMW ile ilgili diğer bazı yeni haberler Bazı kişiler, BMW’nin kaldırdığı V10 motorlu M2 videosunu kaydetmiş Bu BMW i8’in başına gelenlere inanamayacaksınız Yeni nesil BMW 7 Serisi böyle mi görünecek? ⠀ ABD ekibi Shelby GT500, BMW M8 ve Polestar 1’i yarıştırıyor! Bu hayali tasarımın doğruluk oranına çok yüksek diyebileceğimiz gibi, aracın iç mekanının da 2 Serisi Gran Coupe modeliyle hemen hemen aynı olmasının beklendiğini söyleyebiliriz. BMW’nin UKL adlı güncel önden çekişli platformunu kullanacağı bilinen yeni 2 Serisi Active Tourer’da 4 tekerden çekiş sisteminin bulunacağı da söyleniyor.
Bu yıl içerisinde tanıtılacağı bilinen, fakat hangi ay tanıtılacağı pek kestirilemeyen yeni 2 Serisi Active Tourer’da benzinli ve dizel seçeneklere ek olarak plug-in hibrit ve hafif hibrit motor seçeneklerinin bulunacağı da bilinenler arasında.

Kaynak:

Motor.es

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir