2021 BMW 2 Serisi Active Tourer, kamuflajlarını azalttı

2021 BMW 2 Serisi Active Tourer, kamuflajlarını azalttı

 

Üretim gövdesini göstermeye başladı.

2 Serisi Active Tourer geniş bir hayran kitlesine sahip olmasa da BMW için Avrupa’daki en önemli modellerden biri konumunda. Bu sebeple yeni nesil model üzerine oldukça titreyen Alman üretici, yavaş yavaş geliştirme aşamasının sonlarına gelmeye başladı.
“Gelmeye başladı” diyoruz zira bu kez casuslarımıza yakalanan prototipin yavaş yavaş kamuflajlarını kaybetmeye başladığı görülebiliyor. Öyle ki modelin üretim versiyonuna ait far takımları bile yerini almış durumda. Ön kısımda ise kimilerinin “derin bir oh”  çekeceği standart ızgara tasarımı bizleri bekliyor. Yine de böbrek ızgaraların güncel versiyondan büyük olduğunu söylemekte fayda var.

Galeri: 2021 BMW 2 Serisi Active Tourer Yeni Casus Fotoğraflar

Arka kısma geldiğimizde ise bizi tanıdık bir görüntü karşılıyor. Bununla birlikte mühendisler aracın stop ışıklarını uzatarak bu bölgeye daha geniş bir görüntü kazandırmış. Görüntülerde pek belli olmuyor olsa da arka tampon tasarımının da değişeceğine inanıyoruz.
Daha önce gördüğümüz casus görüntüler sayesinde BMW’nin aracın boyutlarında da değişime gideceğini anlamıştık. Bu sayede araç daha sportif ve dinamik bir duruşa kavuşmuş olacak.
Bunu da oku ⠀ Mustang Shelby GT500, BMW M8 Competition ile drag yarışında Toyota GR Supra Sport Top Edition dijital dünyada gerçek oldu UKL platformunu kullanacak olan yeni 2 Serisi Active Tourer’in, 1 Serisi’ne ait motor seçeneklerini kullanmasını bekliyoruz. İddialara göre üç silindirli 1.5 litrelik dizel motoru kullanacak 216d’nin ise sonu gelecek.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir