2021 BMW 2 Serisi Active Tourer üretim parçalarıyla testte

2021 BMW 2 Serisi Active Tourer üretim parçalarıyla testte

 

Bavyeralı minivan 2021’in ilk yarısında karşımıza çıkacak.

Bir kez daha yeni nesil BMW 2 Serisi Active Tourer’ın casus fotoğraflarıyla karşınızdayız. Bavyeralı markanın minivan modeli son dönemlerde objektiflere sıklıkla takılıyor ve bugün de kendisini Almanya’da halka açık yollarda test yaparken yakaladık.
Yoğun kamuflaj taşımayı sürdüren prototipe dikkatli bakıldığında aslında gelişim çalışmalarında son evrelere geçildiğini anlayabiliyoruz. Ön bölümde gördüğümüz çift projektöre sahip LED farlar ve LED gündüz sürüş farları sanıyoruz ki üretime hazır elemanlar. Keza arka bölümdeki LED stop lambaları da görücüye çıkarılacak modeldeki düzeni temsil ediyor olmalılar.

Galeri: 2021 BMW 2 Serisi Active Tourer yeni casus fotoğraflar

2014’te tanıtılan orijinal 2 Serisi Active Tourer, o zaman önden çekiş düzenine sahip ilk BMW olmuştu. F40 kodlu 1 Serisi temelli yeni nesil 2 Serisi AT de gücünü ön tekerleklere iletmeyi sürdürecek. Yenilenen altyapı mimarisi sayesinde hafifleyecek olan MPV modeli, daha verimli ve elektrik destekli motorlar sunacak.
2 Serisi Active Tourer’dan haberler 2021 BMW 2 Serisi Active Tourer, çok yüksek ihtimalle böyle görünecek ⠀ BMW 2 Serisi Active Tourer yeniden kameralara yakalandı Hazır konusu açılmışken motor yelpazesinden kısaca söz edelim. Dünya çapında sunulacak güç ünitesi sayısını bilemiyoruz fakat şu anda Türkiye’de güncel UKL platformunu kullanan BMW ürünleri olan 1 Serisi ve 2 Serisi Gran Coupe, 18i ve 16d adında 1.5 turbo benzinli ve 1.5 turbo dizel güç üniteleriyle satılıyor. İleri aşamada aileye plug-in hibrit seçeneği de eklenecek fakat onu ülkemizde görür müyüz bilemiyoruz.
Artık üretim parçalarıyla testlere başlayan 2 Serisi AT’nin lansmanı sanıyoruz ki oldukça yakın. Çeşitli kaynaklardan gelen bilgilere göre Alman üretici, 2021’in ilk yarısında MPV modelinin yeni neslini internet üzerinden tüm dünyaya sergileyecek.

Kaynak:

Automedia

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir