2021 BMW 2 Serisi Coupe, karlar içerisinde görüntülendi

2021 BMW 2 Serisi Coupe, karlar içerisinde görüntülendi

 

Soğuğa ve savaşa hazır.

Uzun süredir peşinde olduğumuz BMW 2 Serisi Coupe adım adım resmi tanıtım tarihine yaklaşıyor. Pandemi süreci boyunca pek çok kez casuslarımıza yakalanan 2 Serisi ailesi, bu kez de İsveç’te soğuk hava testlerinde görüntülendi.
Aralık ayında sizlerle paylaştığımız şu 2 Serisi prototipleri ile, şu anda baktığınız test araçları arasında ise büyük bir fark var. Elimize ulaşan yeni fotoğraflardaki model, M Performance ailesine ait. İlk olarak geçtiğimiz Eylül ayında kendini gösteren bu versiyon, çift çıkışlı egzoz sistemi ile kendini belli ediyor.

Galeri: BMW 2 Serisi Coupe İsveç’te

Kulağımıza çalınan bilgilere göre 2 Serisi ailesi M240i ismine veda edecek. Bavyeralı üreticinin bu boşluğu, güncel güç artışını temsil edecek M245i takısı ile doldurması bekleniyor. Fakat bu bilgilerin şimdilik spekülasyondan ibaret olduğunu hatırlatmakta da fayda var. BMW şimdiye dek bu ifadelerin hiç birini doğrulamadı.
Bunu da oku Makyajlı BMW X3 M ve yeni M4 Cabrio objektiflere takıldı 2021 BMW X4 M prototipleri soğuk hava testinde yakalandı Bir süredir kemik hayran kitlesi ile bir atışma içerisinde olan BMW, yeni nesil 2 Serisi Coupe ile bir sürpriz yapmayı planlamıyor. Kompakt ailenin aksine arkadan itişli olmaya devam edecek olan 2 Serisi Coupe, hayranları memnun edecektir.
Daha önce de belirttiğimiz gibi modeli hepimiz heyecanla bekliyoruz. Henüz elimizde net bir çıkış tarihi olmasa da model ailesinin bu yıl itibariyle tanıtılması bekleniyor. Nihai bir M modeli için ise bir süre daha beklememiz gerekecek.
Yeni nesil Peugeot 208 incelememizi izlemiş miydiniz?

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir