2021 BMW 2 Serisi Coupe, kış testlerinde görüntülendi

2021 BMW 2 Serisi Coupe, kış testlerinde görüntülendi

 

Fotoğraflar üşümenize sebep olabilir.

BMW ciddi bir metamorfoz sürecinden geçiyor. Markanın sıkı hayranlarını zaman zaman sinirlendiren adımlar atan Bavyeralı üretici, geçtiğimiz günlerde tartışmaların da odağı noktasına gelmişti. Fakat yeni nesil 2 Serisi Coupe, standart ızgara tasarımı ve arkadan itişli yapısı ile Alman markanın köklerine bağlılığının temsilcisi olmaya geliyor.
Daha önce birkaç kez daha görüntüleme şansız bulduğumuz model bu kez Kuzey Kutup Dairesi’ne seyahat etmiş. Tek çıkışlı egzoz sistemi ile giriş seviyesi modellerden biri olduğunun sinyallerini veren prototip, yoğun kış şartlarında dayanıklılığını test ediyor. 

Galeri: 2021 BMW 2 Serisi Coupe Yeni Casus Fotoğraflar

Üretim parçaları yerli yerinde görünen test aracının ışıklandırma takımlarının da kullanıcılara ulaşacak versiyona ait olduğunu görebiliyoruz. BMW Concept i4’e benzer kapı kolları ile dikkat çeken aracın, eskisinden daha da kamuflajlı görünüyor oluşu da ilgimizi cezbetti. 
Casuslarımız bu kez aracın kabinini görüntülemeyi başaramamış olsa da elimizde daha önce çekilen görüntüler mevcut. 2 Serisi Gran Coupe ile neredeyse aynı kabini kullanacağı gözlemlenen 2 Serisi Coupe’de, ufak tefek belirleyici detaylar görmeyi de umut ediyoruz.
Modelin M2’nin habercisi olduğunu hatırlatmakta da fayda var. İddialara göre araç yeni tanıtılan M3/M4 ikilisine ait S58 kod adlı motoru kullanacak. Motorun 425 bg güç ve 550 Nm üretmesi bekleniyor.
Bunu da oku Makyajlı BMW X7’nin böyle görünme ihtimali var BMW, yeni 4 Serisi’ne yapılacak “modifikasyonları” anlayabiliyor CLAR platformunu kullanacak M2’nin manuel şanzıman seçeneği ile de satışa sunulacağı söyleniyor. BMW’nin M2’yi ilerleyen yıllarda elektriklendirebileceği de söylentiler arasında.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir