2021 Buick Enclave, bolca yeni teknoloji ile tanıtıldı

2021 Buick Enclave, bolca yeni teknoloji ile tanıtıldı

 

Kabin içerisinde yeni oyuncaklar var.

Buick, makyaj operasyonuna aldığı Enclave’in görüntülerini Ocak ayından beri bizlerle paylaşıyor. Dış tasarımına artık yabancı olmadığımız model, bu kez resmi olarak tanıtıldı. Kabininden ilk görüntüleri görebildiğimiz model, ABD’nin en çok satan SUV’leri arasında.
Tabii ki en büyük değişimin dışarıda yaşandığını yinelemek gerek. Enclave daha büyük ızgarası, değişen ön ve arka tamponu ve LED gündüz farları ile daha dikkat çekici bir tasarım ile çıkıyor karşımıza. Profilinden bakıldığında güncel modele bir hayli benziyor olsa da SUV’nin yeni jant tasarımlarına kavuştuğunu görüyoruz. Buick’in fotoğraflarını paylaştığı Avenir donanım paketinde ise özel bir ızgara bulunduğunu söyleyelim.

Galeri: 2021 Buick Enclave

Kabinde de yeni oyuncaklara kavuşan modelin genel anlamda makyaj öncesi model ile paralellik gösterdiği görülebiliyor. Orta konsol üzerindeki vites kolunu ortadan kaldıran Enclave artık elektronik bir vites kullanıyor. Modelin yumuşak plastik materyaller ile donatıldığının altını çizen Buick, Avenir donanım paketinden bahsediyor olabilir. Fakat .com ekibi aracı test etmeden konu hakkında yorum yapamayacağız.
Bunu da oku Buick Envision Plus ve Verano Pro Sedan Şangay’da Buick ve Cadillac, GM’e Çin’deki en iyi dönemlerini yaşatıyor
Enclave, 310 bg güç üretebilen 3.6 litrelik V6 motora sahip. Standart olarak önden çekiş sistemi ile gelecek olan model, opsiyon listesinde tüm tekerleklerden çekiş sistemini de bulunduracak. Enclave, standart olarak sunduğu güvenlik donanımları ile de dikkat çekiyor.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir