2021 Chevrolet Bolt’un ilk prototipleri ortaya çıktı

2021 Chevrolet Bolt’un ilk prototipleri ortaya çıktı

 

Bolt EUV ile birlikte çıkış yapacak.

Chevrolet markası altında pek çok elektrikli model üretilmeye devam ediyor. Fakat bu modeller arasından en çok önem teşkil eden yeni Bolt, yüksek sürüşlü versiyonu Bolt EUV ile birlikte tekrar segmentteki rekabeti kızıştırmaya gelecek. Elimize ulaşan bu casus fotoğraflarda da tasarım anlamında önemli gelişmeler kaydedecek Bolt’u inceleme fırsatı buluyoruz.
Avustralya’daki CarExpert ekibinin paylaştığı bu fotoğraflar, New York’ta dostlarımız için çalışan bir meslektaşımız tarafından çekilmiş. Derek Fung, park esnasında gördüğü Bolt’u çeşitli açılardan fotoğraflamış.

2021 Chevrolet Bolt Casus Fotoğraflar

Şimdilik aracın güncel Bolt’tan çok daha yakışıklı görüneceğini söylemek mümkün. Hala yoğun kamuflajlı olan araç gözlerimizi yanıltıyor olabilir fakat ön kısımda ciddi Blazer izleri görebiliyoruz. Özellikle far takımları bu değişimin en büyük işaretçisi.
Aracın derisinin altında yaşanabilecek güncellemelerin detayları ise henüz belli değil. Güncel Bolt 205 bg güç ve 360 Nm tork üretebilirken 416 kilometrelik bir mnzil sunuyor.
Bunu da oku Chevrolet Corvette C8’e ait yeni fotoğraflar kafaları karıştırdı ⠀ Chevrolet Bolt EUV’dan teaser geldi Aracın hakkındaki detaylar önümüzdeki sene düzenlenecek resmi tanıtım ile ortaya çıkacaktır. Modelin 2021 yılının son günlerinde ya da 2022’nin başında satışa sunulmasını bekliyoruz.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir