2021 Ford Explorer King Ranch resmen tanıtıldı

2021 Ford Explorer King Ranch resmen tanıtıldı

 

Mavi Oval araca “en rafine Explorer” nitelendirmesini yapıyor.

Avrupa’da pek popüler olmasa da Ford’un ana üssü olan Kuzey Amerika’da yoğun satış gerçekleştiren Explorer, uzun süredir merakla beklenen King Ranch versiyonuna kavuştu. Hayatına neredeyse 20 sene önce F-150 SuperCrew ile başlayan bu takı, sonunda Explorer ailesine geçiş yaptı. 
Dışarıdan bakıldığında yeni panjuru ile kendini standart modelden ayırt etmeyi başaran King Ranch, “W” logolu 20 inçlik çok kollu jantları ile de dikkat çekiyor. Arka kısımda bizleri karşılayan dört çıkışlı egzoz sistemi ve aracın her köşesinde karşımıza çıkan King Ranch logoları da gözden kaçmayan detaylar arasında.

Galeri: 2021 Ford Explorer King Ranch

Ford’un portföyünde bulunan her King Ranch modelinde olduğu gibi asıl değişim, kabin içerisinde karşımıza çıkıyor. Maun rengindeki deri döşemeler sadece koltuklarda değil, kol dayaması ve kapı panellerinde de görülebiliyor. Mavi Oval, Explorer King Ranch’i oldukça özel hale getirmek adına ön konsola da ahşap kaplamalar ekleyerek premium hissi artırmış.
Premium demişken opsiyon listesindeki Premium Technology paketini detaylandırmadan geçmeyelim. Ekstra ücret karşılığında alınan bu paket, oldukça rahat görünen koltuklara bir de masaj fonksiyonu ekliyor. Pakete 14 hoparlör ile çalışan Bang & Olufsen ses sistemin dahil olduğunu da ekleyelim.
Bunu da oku Ford, yeni nesil Ranger’ın PHEV versiyonunu resmen doğruladı Takata hava yastıkları bu kez de Ford’un başını yaktı Gücünü Explorer Platinum’da bulunan 3.0 litrelik EcoBoost V6’dan alan King Ranch, 370 bg güç ve 515 Nm tork üretebiliyor. Hem arkadan itişli, hem de tüm tekerleklerden çekişli versiyonlara sahip olan modelin fiyatları da tercihe göre değişecek.
Bu bahar aylarında Amerika’da satışa sunulacak olan modelin arkadan itişli versiyonları 52.350 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 54.350 dolarlık fiyat etiketi ile satışa çıkacak AWD versiyon ise Explorer ailesinin fiyatı en yüksek ikinci modeli olacak.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir