2021 Ford GT Heritage Edition, orijinal GT’ye saygı duruşunda!

2021 Ford GT Heritage Edition, orijinal GT’ye saygı duruşunda!

 

Wimbledon White rengi ve karbon fiber parçaları muhteşem görünüyor.

2021 Ford GT Heritage Edition, 64 yılında üretilen orijinal prototipe selam çakmaya geldi. Uzun süredir Mavi Oval’in üstünde çalıştığı öne sürülen model, sonunda resmi olarak tanıtıldı. Özel versiyon GT40’ın tarihine ilgi duyan alıcıların ilgisini çekecektir.
GT Heritage Edition’ın gövdesi genel anlamda Wimbledon White renginden oluşuyor. Ön splitter, yan marşpiyeller ve arka difüzör gibi parçalar ise parlak karbon fiber materyaller ile süslenmiş. Tavanda ve arka kısımda bulunan detaylar ise Antimatter Blue tonunda. Araç aynı rengi 20 inçlik jantlarında da kullanıyor. Siyah fren kaliperleri ise bu jantların arasından bizlere göz kırpıyor.

Galeri: 2021 Ford GT Heritage Edition

Kabinin içerisine adım attığımızda ise Lightspeed Blue Alcantara döşemeleri ve gümüş dikiş detaylarını görebiliyoruz. GT logosu tabii ki her yere işlenmiş durumda. Gösterge paneli deri bir materyal ile süslenmiş olsa da bu bölgede Alcantara’nın ağırlığını görebiliyoruz.
Bunu da oku Binlerce Ford Bronco, kalite kontrol sırasını beklerken görüntülendi Ford Bronco, satışları ile etkilemeye devam ediyor
2021 Ford GT Heritage Edition, Monterey Otomobil Haftası’nda gösterimde olacak. Aynı şekilde modelin yanında orijinal GT prototipini de görebileceksiniz. İkili daha sonra Pebble Beach etkinliğine de katılacak.
Ford’un şu anda çok daha performanslı bir GT modeli üzerinde çalıştığı iddialarını da hatırlatalım. Bu modelin bir V8’e geçiş yapacağı ve modele güç artışı yaşatacağı söyleniyor.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir