2021 Ford Maverick, kamuflajsız gövdesiyle karşımızda!

2021 Ford Maverick, kamuflajsız gövdesiyle karşımızda!

 

Fotoğraf çekimlerinde yakalandı.

Ford’un yeni giriş seviyesi pickup modeli Maverick’ten yaklaşık 1 senedir sürekli olarak yeni casus fotoğraflar geliyor. Fakat bugün elimizde aracın en net ve en kamuflajsız görüntüleri mevcut. TFLtruck ekibi, San Diego’da fotoğraf çekiminde olan Maverick’i yakından görüntülemeyi başardı.
Gövde rengi çamurlukları ile “First Edition” türevi olabileceğinin sinyallerini veren model, Hyundai Santa Cruz’a rakip olacak. Teknik olarak modelin yeni Bronco Sport’a bir hayli benzeyeceğine de inanıyoruz.

Galeri: Ford Maverick Yeni Casus Fotoğraflar

Kamuflajlı halinde de ön plana çıkan arka tampon, kamuflajlar ortadan kalkınca daha da bir göze batmaya başlıyor. Üretim versiyonuna baktığımız göz önünde bulundurulduğunda, aracın kasasının da bir hayli küçük olduğunu söylemek mümkün.
Modelin tam boyutlarını tahmin etmek bir hayli zor. Yine de anlayabildiğimiz kadarıyla kendisini Honda Ridgeline’a benzetebiliriz. Motor seçeneklerini direkt olarak Bronco Sport’tan alacak Maverick, giriş seviyesi versiyonunda önden çekiş seçeneği sunacak. Tabii ki bu kararın arkasında Ford’un “gerçek bir giriş seviyesi” modeli yaratma gayesi bulunuyor.
Bunu da oku ⠀ Ford Puma ST’nin hızlanma testi sizi şaşırtabilir Ford’un Çin’e özel büyük SUV modeli Equator tanıtıldı Peki bu ne demek? Eğer iddialar doğruysa Ford’un sıfır kilometre Maverick’in giriş seviyesi versiyonlarını, 20.000 dolardan düşük fiyata satacak demek. Yani herhangi bir Amerika vatandaşı, giriş seviyesi bir Maverick’i 20.000 birim paraya satın alabilecek…
Geldiğinde Ranger’ın yerini alacak olan P758 kod adlı Maverick, yıl içerisinde karşımıza çıkabilir. Hatta Ford’un şimdiden reklam çekimlerine başlamış olması bazı şeylerin yaklaştığını simgeliyor.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir