2021 Genesis G70 drift modu ve yeni yüzüyle geldi

2021 Genesis G70 drift modu ve yeni yüzüyle geldi

 

Çift katmanlı far düzeni ve daha büyük multimedya ekranı yenilikler arasında.

Eylül ayında ilk görselleri paylaşılan 2021 Genesis G70, sonunda tüm ihtişamıyla karşımıza çıktı. Güney Koreli premium marka aracı ilk olarak memleketinde satışa sunacak; diğer pazarlar daha sonra yeni G70’e kavuşacak.
Genesis motor yelpazesini değiştirmese de güç ünitelerine ufak dokunuşlar yapmış. Dynamic AWD System adı verilen dört çeker sistemde ise gücü arka tekerleklere ileten drift modu da yer alıyor. Sports+ adı verilen yeni sürüş modu ise aracın motor ve şanzıman ayarlarını daha agresif hâle getiriyor. V6 motorlu seçenekler ise aktif valflerle donatılmış egzoz sistemine sahip.

2021 Genesis G70 (makyaj)

2021 Genesis G70’in yaşadığı en büyük tasarım değişikliği ise tahmin edeceğiniz üzere güncel Genesis ürünlerinde karşımıza çıkan çift katmanlı far düzeni olmuş. Kalkanı andıran ön ızgarayı da elden geçiren Koreli marka, ön tekerlekler arasındaki panjurları da küçültmüş. Arka kısımda ise tıpkı öndeki gibi ayrılan yeni LED stoplar öne çıkıyor. Sport modelinde ise iki oval egzoz çıkışının arasında sportif bir difüzör yer alıyor.
Genesis haberleri Makyajlı 2021 Genesis G70 gösterildi! ⠀ Elektrikli Genesis G80 Nürburgring’de yakalandı G70, en azından Kore pazarında yeni renk seçeneklerine kavuşacak. Sedona Kahverengisi ve Tasman Mavisi adlı metalik tonlara mat görünümlü Verbier Beyazı, Melbourne Grisi ve G70’e özel olan Bond Gümüşü renkler eşlik ediyor.
Eskiden 8.0″ olan multimedya ekranı ise yerini 10.25″ olan bir üniteye bırakmış. Kablosuz güncelleme destekleyen sistemin yanındaki dijital gösterge panelinin çözünürlüğü iyileştirilmiş. Kablosuz şarj ve akustik cam gibi donanımlar da araçta standart olarak sunuluyor.

Kaynak:

Genesis

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir