2021 Genesis GV70, sürpriz bir biçimde tanıtıldı

2021 Genesis GV70, sürpriz bir biçimde tanıtıldı

 

SUV trendi yükselerek devam ediyor.

Genesis’in ürün gamını genişletmeye kararlı olduğunu biliyoruz. Bu kapsamda yeni bir SUV geliştiren premium üretici, GV70 isimli yeni üyesini oldukça sürpriz bir biçimde tanıttı.
Tabii ki şu an elimizde aracın net detayları bulunmuyor fakat yayınlanan resmi görseller heyecanımızı dindirebilecek nitelikte. Daha önce G80 sedanın tanıtımında da benzer bir yol izleyen marka, bu strateji ile modele olan merakı artırmayı amaçlıyor. Yine de takdir edersiniz ki buraya pazarlama stratejilerini konuşmaya gelmedik.

2021 Genesis GV70

İlk kez kamuflajsız şekilde gördüğümüz modelin makyajlı G70 sedana bir hayli benzediğini görebiliyoruz. Markanın tüm modellerinde kullandığı iki parçalı motifler burada da ışıklandırma takımlarının içerisinde karşımıza çıkıyor. Tanıtım esnasında GV70 Sport versiyonunu da paylaşan Genesis, bu modelde siyah renkteki dokunuşlar ile aracı daha şık hale getirmiş.
Kabin içerisinde de bolca teknoloji bizleri bekliyor. GV80’den direkt olarak ödünç alınan 14.5 inçlik bilgi eğlence sisteminin hemen yanında, 12.3 inçlik dijital gösterge sistemi konumlandırılmış. GV70, klima kontrollerine renk kazandıran ambiyans ışıkları ve şık döşemeleri ile çok konforlu bir yaşam alanı yaratacak.
Şimdilik Genesis’in araç hakkında herhangi bir detay paylaşmaktan çekindiğini hatırlatalım. Yine de bizler, motor seçeneklerini GV80’den alabileceğine inanıyoruz. Bu da kaputun altında bizleri 2.5 litrelik ya da 3.5 litrelik ünitelerin bekleyebileceği anlamına geliyor.
Bunu da oku ⠀ 2021 Genesis GV70 prototipleri yakından görüntülendi Genesis GV70, Avrupa’da görüntülendi! Genesis yakın zamanda aracın tüm bilgilerini bizlerle paylaşacaktır.
 
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir