2021 Honda Civic’in renkleri ve donanım paketleri de sızdı!

2021 Honda Civic’in renkleri ve donanım paketleri de sızdı!

 

ABD pazarı EX-L paketine veda ediyor.

Yeni nesil Honda Civic yavaş yavaş piyasaya adım atmaya hazırlanıyor. Geçen sene konsept olarak tanıtılan Japon sedanın Çin pazarındaki üretim versiyonları kısa süre önce internete sızmıştı. Bu yılın ilkbahar aylarında görücüye çıkarılacak olan aracın renk seçenekleri ve donanım seviyelerine dair bazı bilgiler geldi.
CivicXi.com adlı forum sitesinde paylaşılan gönderide TigerEyeJazz isimli kullanıcı, herhangi bir kaynak göstermeden yeni Civic’in donanım paketlerine göre alınabileceği renkleri listelemiş.
Ege Mavisi, Yarış Kırmızısı, Sedefli Beyaz, Metalik Ay Gümüşü, Sedefli Siyah ve Sonik Gri gibi birçok ton yeni jenerasyona da taşınırken Parlak Metalik, Modern Çelik Grisi, Kozmik Mavi ve Lav Kırmızısı gibi renkler yelpazeden düşürülmüş. Meteor Gri ve Sis Grisi ise yeni Civic’le beraber kartelaya eklenmiş. Japon üretici içeride gri ya da siyah döşeme seçenekleri sunacak.
2021 Honda Civic haberleri Yeni Honda Civic’in kamuflajsız prototipi görüntülendi 2021 Honda Civic Hatchback bir kez daha yakalandı Amerika Birleşik Devletleri pazarı için geçerli donanım listesini de paylaşan TigerEyeJazz’e göre giriş seviyesinde LX yer alacak. Sensing adlı güvenlik paketini de içeren bu seviyeyi sırasıyla Sport, EX ve Touring takip edecek. Hâlihazırda satılan Civic modellerinde sunulan EX-L ise yelpazeden düşürülmüş.
Type R’dan sonra en güçlü ve dolu Honda Civic Hatchback modeli olan Sport Touring için henüz herhangi bir bilgi geçilmemiş. Tabii geçen sene satıştan çekilen Civic Coupé modelinin jenerasyon değişimiyle geri dönmediğini de hatırlatalım.

Galeri: 2022 Honda Civic Sedan’ın Seri Üretim Versiyonu Çin’de Görüntülendi

Konsept araca büyük ölçüde benzerlik gösteren seri üretim versiyonu, eskiye oranla çok daha “dingin” bir Civic olarak öne çıkıyor. Büyük kardeş Accord’a daha çok benzeyen modelin hatchback gövde tipindeki kardeşi ise zamanında yine Accord’da sunulan 5 kapılı türeve benzer çizgilerle gelebilir.
Yavaş yavaş bahar aylarının ortasına geldiğimizi göz önüne alırsak Honda’nın yakın zamanda 11’inci jenerasyon Civic’i yollara çıkaracağını varsayabiliriz.

Kaynak:

CivicXi.com

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir