2021 Honda HR-V’nin patent görüntüleri sızdırıldı!

2021 Honda HR-V’nin patent görüntüleri sızdırıldı!

 

Patent görüntüleri doğru görünüyor.

Honda, ilk olarak 1998 yılında üretmeye başladığı HR-V adlı kompakt crossover modelini baştan sona yeniliyor ve yeni nesil Honda HR-V’nin resmi tanıtımının gerçekleşeceği tarihe çok bir zaman kalmadı. Honda, aracın yeni neslinin ipucu (teaser) görüntülerini de paylaşıyordu. Fakat bu teaser kampanyasının tekerine birileri çomak soktu desek yanlış olmaz. Çünkü bugün aracın patent görüntüleri internete sızdırıldı.
Bu haberimizdeki renksiz görüntüler de yeni HR-V’nin bahsettiğimiz bu patent görüntüleri oluyor. Casus fotoğraflardan ve diğer ipucu görüntülerinden yola çıktığımızda ise patent görüntülerinin doğru olduğunu söyleyebiliriz. Hatta hemen aşağıya aracın sızdırılan patent görüntülerinden birisi ile ipucu görüntülerinden birisini yan yana yerleştirdik.
Görüntülerin detaylarına bakıldığı zaman her iki aracın da benzin deposu kapağı gibi çeşitli gövde detaylarının birebir aynı olduğu görülüyor. Honda, yeni nesil HR-V’yi 18 Şubat tarihinde tanıtacağını da daha önceden açıklamıştı. Araç bu tanıtımla birlikte üçüncü jenerasyonuna kavuşmuş olacak. Ayrıca ikinci jenerasyon uzun süredir piyasada olduğu için de bu tanıtımın zamanlamasını oldukça doğru buluyoruz. 
Yeni nesil HR-V’de, yeni nesil Jazz’da görülen ve e:HEV olarak adlandırılan hibrit motor sisteminin yer alacağını da şimdiden biliyoruz. Çünkü aracın paylaşılan ipucu görüntülerinden birisinde bagaj kapağı üzerinde bu yazıyı görmüştük. Tabii bu sistem Jazz’da düşük güç ve tork değerine sahip. Bu değerlerin HR-V’de biraz daha yüksek olmasını bekliyoruz.
Bunlar da ilginizi çekebilir En güçlü Honda HR-V sonunda Türkiye’de! ⠀ 2019 Honda HR-V 1.5 Executive| Neden Almalı?

Kaynak:

Vanhoe Rage / Facebook ve Autocar India

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir