2021 Hyundai Elantra N, Nürburgring’i turlarken yakalandı

2021 Hyundai Elantra N, Nürburgring’i turlarken yakalandı

 

Oldukça hızlı ve çevik görünüyor.

Mart ayında bizlere yeni yüzünü gösteren Hyundai Elantra, sportif N-Line versiyonunu ise Ağustos ayında karşımıza çıkartmıştı. Şimdi ise gözlerimiz, Güney Koreli markanın sözünü verdiği nihai “N” modeline çevrilmiş durumda. Performanslı sedanın testlerine son hızıyla devam eden Hyundai, bu kez de Nürburgring’de yakalandı.
Videoda aracın tam turlarını görme şansımız olmuyor fakat gördüğümüz kısımlarda bile Elantra N’in oldukça hızlı ve çevik bir otomobil olduğu kanısına varabiliyoruz. Turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli bir motora sahip olacak araç 278 bg güç üretebilecek. 

2022 Hyundai Elantra N casus fotoğraflar

Prototip modelin vites değişimlerini de çift kavramalı bir şanzıman ile yaptığına inanıyoruz. İddialara göre Hyundai, Veloster N’de de bulunan 8 ileri vitesli şanzımanı Elantra N’de de kullanacak. Dedikodu kazanında Güney Koreli markanın aracı manuel şanzıman ile sunacağı söylentileri de yer alıyor. Yani istediğiniz takdirde üç pedallı versiyonu satın alabileceksiniz.
Veloster N’in koyduğu çıtayı daha da yukarıya taşıyacak olan Elantra N, oldukça dinamik bir otomobil olacak. Şimdilik aracın fiyatları bilinmiyor olsa da Elantra’nın Kuzey Amerika’da 20.000 dolara satıldığını hatırlatmakta fayda var.
Bunu da oku Hyundai i20 N 204 bg gücüyle nihayet tanıtıldı! ⠀ 2021 Kia Sportage, modern dokunuşlar ile hayal edildi Geçtiğimiz ay ilk teaser’ları yayınlanan Elantra N’in, yıl sonundan önce çıkış yapmasını bekliyoruz. Öte yandan aracın 2021 yılının ilk günlerinde karşımıza çıkabileceği söylentileri mevcut.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir