2021 Hyundai Elantra N son ipuçlarını veriyor

2021 Hyundai Elantra N son ipuçlarını veriyor

 

Koreli markanın performans kolu giderek büyüyor.

Hyundai, geçtiğimiz hafta yayınladığı gizemli teaser videosunda yeni bir modelin gelişinin sinyallerini vermişti. Koreli markanın paylaştığı yeni ipucu görselinde ise aracın kimliğini açıkladı: Elantra N.
Yeni Hyundai N modelinin sadeleştirilmiş profilini bir dizi iki, üç ve dört harften oluşan kısaltmayla bizlere gösteren firma, sanıyoruz ki yeni Elantra N’de görev yapacak teknolojileri duyurmak için bu metodu seçmiş. Mesela ELSD, büyük ihtimalle araçta yer alacak elektronik limitli kaydırmalı diferansiyeli temsil ediyor.

Galeri: 2021 Hyundai Elantra N Yeni Teaser’lar

Klibin güzel yanlarından birisi ise performanslı sedanın motor ve egzoz sesini duyabilmemiz. Açık konuşmak gerekirse N modellerinin egzoz sesleri son derece iyidir ve Elantra N de bu durumdan nasiplenmişe benziyor. Tabii Elantra N’in sesini, geçtiğimiz haftalarda Nürburgring’de objektiflere yakalanan prototip sayesinde de dinleme şansı bulmuştuk.
Hyundai henüz Elantra N’in detaylarını paylaşmış değil ancak tahminimiz, i30 N ve Kona N gibi modellerde gördüğümüz 2.0 litrelik T-GDI motorun ateşli sedanda da görev yapacağı yönünde. 275 bg’e kadar güç üreten motor, 6 ileri manuel ve 8 ileri ıslak kavrama DCT yardımıyla ön tekerleklere tahrik verecek.
Koreli marka yeni Elantra N’i 14 Temmuz 2021 tarihinde tanıtacak. Tüm detaylar gelene kadar bilgilerinizi taze tutmak için hemen aşağıdan en güncel Elantra N haberlerine ulaşabilirsiniz.
Elantra N haberleri Hyundai’dan sürpriz bir Elantra N teaser’ı! ⠀ Hyundai Elantra N, Nürburgring’de testte

Kaynak:

Hyundai

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir