2021 Hyundai Kona N’den yepyeni teaser’lar geldi

2021 Hyundai Kona N’den yepyeni teaser’lar geldi

 

Sabırsızlanıyoruz!

Yılın merakla beklediğimiz modellerinden biri olan Hyundai Kona N, bir süredir casuslarımız sayesinde gündemimizde. Daha önce birden çok kez görüntülediğimiz “N” takılı araçtan bu kez resmi teaser’lar geldi.
Hyundai, tanıtımına haftalar kalan aracın yeni görüntülerini bizlerle paylaştı. Makyaj işlemi gören Kona’nın detaylarını taşıdığını rahatça görebildiğimiz model, çok daha agresif görünen yapısı ile sokaktaki kafaları çevirmeyi başaracak.

Galeri: Hyundai Kona N Yeni Teaser Görüntüler

Tabii ki Hyundai tasarımcıları karanlığı kendi yararlarına kullanarak pek çok detayı gizlemiş. Öte yandan çok daha agresif tasarımlı ızgara ve geniş hava kanalları N logolu versiyonu standart kardeşlerinden ayırt etmemizi sağlayacak gibi görünüyor. Izgaradaki devasa N logosu dikkat çekerken, Güney Koreli üreticinin performanslı ailesinin alametifarikası haline gelen kırmızı detaylar da yine karşımıza çıkıyor.
Arka kısımda da değişimler bir hayli belirgin. Bir çift yuvarlak çıkışlı egzoz sistemine sahip olan araç, yol tutuşunu artırabilmek için de bir difüzör kullanacak. Yukarıya doğru baktığımızda ise aracın spoiler tasarımının arka kısma çok daha dinamik bir hava kattığını görebiliyoruz.
Bunu da oku ⠀ Yeni Hyundai Tucson’un geyik testini izleyin Hyundai, birinci nesil BlueLink teknolojisinin fişini çekiyor Yayınlanan teaser’lar ile birlikte elimize fazlaca bilgi geçmediğini de söylemek gerek. Henüz aracın kabini ya da motor seçenekleri hakkında bir açıklama yapmaktan çekinen Güney Koreli üretici, bizleri spekülasyon yapmaya itiyor. Daha önce duyduğumuz iddialar, modelin 2.0 litrelik turbolu ve dört silindirli motor ile geleceği yönündeydi. 280 bg güç üretebilen bu ünite direkt olarak Veloster N’den alınabilir.
Hyundai henüz Kona N’in resmi çıkış tarihi ile ilgili de net bir açıklama yapmadı. Fakat aracın son halinin teaser’larını bu şekilde yayınlayan üretici, resmi tanıtımın yakın olduğuna işaret ediyor.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir