2021 Hyundai Mistra, dikkat çeken tasarımı ile tanıtıldı

2021 Hyundai Mistra, dikkat çeken tasarımı ile tanıtıldı

 

Sedanlara yeni bir soluk mu geliyor?

Guangzhou Otomobil Fuarı son hızıyla devam ederken karşımıza Çin’e özel otomobiller çıkmayı da sürdürüyor. Bu yeni modeller arasından en çok dikkat çeken isimlerden olan ikinci nesil Mistra, sedan segmentine hareket getirecek gibi görünüyor.
Tamamen elektrikli versiyonuna baktığınız model, öndeki Hyundai logosunun altından şarj edilebiliyor. Önden Creta’ya, arkadan ise Sonata’ya benzeyen bu sedan model, 56.5 kWh’lık bir bataryaya sahip. Araç toplamda 181 bg güç ve 310 Nm tork üretebiliyor.
Hyundai Creta Hyundai Sonata Yeni nesil Mistra’nın 520 kilometre menzile sahip olduğu açıklanmış olsa da bu verilerin pek de tutarlı olmayan NEDC döngülerinden geldiğini hatırlatmakta fayda var. Aracın şarjını yüzde 30’dan 80’e çıkarmak ise yaklaşık 40 dakika sürüyor. 
Mistra’nın aynı zamanda 1.8 litrelik atmosferik ve 1.5 litrelik turbolu motorlar ile satışa sunulacağını da belirtelim. Bu motorların ilki 141 bg güç ve 176 Nm tork üretebilirken ikincisi 168 bg güç ve 253 Nm tork çıkışına sahip.
Bunu da oku Hyundai Ioniq 5, üretime adım adım yaklaşıyor Hyundai, “sözünü tutmadığı” gerekçesi ile davalık oldu! Kabin içerisine adım attığımızda ise ibre Sonata’dan, Elantra’ya dönüyor. Sürücü odaklı bir yaşam alanına sahip olan modelin ön konsolu fiziksel ve dokunmatik tuşlarla donatılmış durumda.
Mistra’nın şimdilik sadece Çin’de satılacağını da hatırlatalım.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir