2021 Hyundai Tucson 3 kapılı olarak hayal edilmiş!

2021 Hyundai Tucson 3 kapılı olarak hayal edilmiş!

 

Bize sorarsanız ortaya hem kullanışlı hem de güzel görünen bir araç çıkmış.

Hyundai, yeni nesil 2021 Tucson’u geçtiğimiz aylarda tanıtmıştı. Araç tamamen yeni bir platform üzerine geliştirildi ve tasarım anlamında da eski Tucson ile benzer hiçbir yanı kalmadı diyebiliriz. X-Tomi Design kullanıcı adlı tasarımcı ise bu yepyeni Tucson’u bir de 3 kapılı olarak hayal etmiş.
Tabii yeni Tucson’un 3 kapılı versiyonuyla ilgili hiçbir ipucu veya söylenti yok. Bu hayali tasarım, tamamen tasarımcının kendi fikri sonucunda ortaya çıkmış. Tasarımda arka kapılar ortadan kalkınca da aracın profilinde (yan tarafında) bulunan tasarım çizgileri daha da ön plana çıkmış.
2021 Tucson’un tüm özelliklerini öğrenin Yeni 2021 Hyundai Tucson’un tüm teknik özellikleri belli oldu! Tavanı da kısalan ve B sütununun gerisinde kalan ufak camı büyüyen bu hayali 3 kapılı Tucson, bize sorarsanız göze çok hoş geliyor. Fakat ne yazık ki sadece Hyundai değil, neredeyse hiçbir marka 3 kapılı SUV’lere son yıllarda hiç önem vermiyor. Zira modern SUV’ler arasında 3 kapılı olanları düşündüğümüz zaman yeni Land Rover Defender, Jeep Wrangler, Ford Bronco ve Suzuki Jimny’den başka pek bir model aklımıza gelmiyor. 

Kaynak:

X-Tomi Design / Facebook

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir