2021 için makyajlanan Lancia Ypsilon sonunda ortaya çıktı

2021 için makyajlanan Lancia Ypsilon sonunda ortaya çıktı

 

Pazardaki 10. yılı…

Sadece bir pazarda faaliyet gösteren Lancia, ürün gamında da sadece tek bir model bulunduruyor. Eski şaşaalı günlerinden bir hayli uzak olan İtalyan marka, Stellantis ile birlikte premium bir üreticiye dönüşecek. Henüz sabah sizlerle paylaştığımız şu haberde, markanın Alfa Romeo ve DS ile güçlerini birleştirerek ilk modellerini üretmeye başlayacağını açıklamıştık. Fakat 2024’e kadar bu modellere kavuşamayacak Lancia, hayatını tek modeli Ypsilon ile devam ettirecek.
2011 yılından beri piyasada olan model ilk makyajını 2015 yılında almıştı. 2021 yılı için tekrar bir makyaj operasyonundan geçen Ypsilon, dikkat çekici yenilikler ile gelmiyor. Ufak tefek değişimler yaşayan yaşlı model, renk paletine Elegant Blue ismini de ekleyerek eski günlerine atıfta bulunmayı ihmal etmemiş. Bununla birlikte far takımları ve gündüz farlarının da yenilendiğini görüyoruz.

Galeri: Lancia Ypsilon 2021 Makyajı

Kabin içerisine girdiğimizde ise asıl değişimi görebiliyoruz. Lancia buraya 7 inç büyüklüğünde bir bilgi eğlence sistemi eklemiş ve artık kullanıcılarına Apple CarPlay ve Android Auto desteği sunuyor. Koronavirüs sayesinde önceliğimiz haline gelen hava temizliğini düzenlemek adına geliştirilen EcoChic paketi ise opsiyon listesine eklenmiş durumda.
Bildiğiniz üzere Ypsilon, geçtiğimiz yıldan beri Fiat 500’ün elektrikli ünitesini kullanıyor. Üç silindirli 1.0 litrelik bu ünite, elektrikli bir marş motoru kullanarak 70 bg güç üretebiliyor.
Bunu da oku Lancia, Stellantis ile premium bir markaya dönüşecek! 2021 Lancia Ypsilon’a ait casus fotoğraflar kalbinizi kırabilir Lancia, 2021 makyajlı Ypsilon’u şimdiden satışa sunmuş durumda. İtalya’da 15.100 Euro gibi oldukça uygun bir fiyata satılan Ypsilon, İtalya dışına çıkartılmayacak.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir