2021 için makyajlanan Opel Grandland, yeni yüzünü gösterdi

2021 için makyajlanan Opel Grandland, yeni yüzünü gösterdi

 

Artık “X” takısını kullanmıyoruz.

2020 yılında Crossland’i yenileme kararı olan Opel, bu kez de büyük kardeşi Grandland’i detaylı bir makyaj operasyonundan geçirdi. Aynı diğer modeller gibi adındaki “X” takısını kaybeden model, dikkat çekici yenilikler ile karşımızda.
Tabii ki gözlerimizi ilk olarak Opel’in, Corsa ve Mokka’da kullandığı yeni alametifarikası Vizor isimli ön yüze çeviriyoruz. Insignia’da bulunan matrix LED far takımlarını da ödünç alan Grandland, 84 ışık saçan diyot sayesinde karanlığa veda etmenizi sağlayacak. Opel, Grandland’in görüş gücünü kızılötesi bir kamera ile çalışan gece görüş sistemi ile güçlendirmiş durumda.

Galeri: 2021 Makyajlı Opel Grandland

Yaşam alanında da önemli değişimler geçiren Crossland, artık çift ekranlı tablet tipi bir kuruluma sahip. Yani kabine attığınız ilk adımda modelin daha modern bir hale geldiğini görebiliyoruz. Mokka’da da bulunan bu tasarım, yüksek donanım paketlerinde 10 inç büyüklüğe kadar yükselen bilgi eğlence sistemi ekranı ile güçleniyor.
Dikkatli bakarsanız ön konsolda da bazı değişimlerin yaşandığını görebilirsiniz. Örneğin vites kolu küçülerek, çift ekranlı kurulum ile gelen modern havayı bu kısımda da sürdürmüş. Aynı şekilde ekranın altına eklenen yeni havalandırma kanalı da bu bölgedeki akışkanlığı korur vaziyette. Kısacası Opel, bir makyaj operasyonundan çok daha fazlasını yapmış diyebiliriz.

2021 Makyajlı Opel Grandland
Opel Grandland X Hybrid4

Yine de değişimler bununla sınırlı değil. Grandland’e 360 derece kamera ve adaptif hız sabitleyici ekleme kararı alan Alman üretici, aktif şerit takip sistemi ve otomatik park asistanını da standart olarak sunacak.
Bunu da oku 2021 Opel Astra’nın ilk teaser görselleri geldi! Opel’in Mayıs kampanyası fırsatlar sunuyor
Henüz teknik detayları açıklamaktan çekinen Opel’in, makyaj operasyonu ile aileye bir PHEV versiyon eklediğini yayınlanan görsellerde görebiliyoruz. Bu sistemin güç çıkışı ya da motor seçeneği ise henüz kesinleşmiş değil. Bu detayları ancak önümüzdeki haftalarda öğrenme fırsatı bulacağız.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir