2021 Infiniti QX60 teaser’ının konusu teknoloji

2021 Infiniti QX60 teaser’ının konusu teknoloji

 

Otomatik frenleme ve yönlendirme sistemleri “insan gibi” ayarlanmış.

Yeni nesil Infiniti QX60 modelinin yeni teaser videosu, premium SUV modelinin güncellenmiş ProPilot Assist adı verilen güvenlik sistemine odaklanıyor.
2021 QX60, iyileştirilmiş ProPilot Assist teknolojisini kullanan ilk Infiniti modeli olma özelliği taşıyor. Artık navigasyon sistemiyle birlikte çalışan sistem, yol bilgisini okuyarak aracın gerekli tepkilerini ve hızını buna göre önceden ayarlıyor.

Galeri: Infiniti QX60 ProPilot Teaser

Otomatik frenlemeyi tıpkı bir insan gibi pürüzsüz ve erken şekilde yapmaya başlayan ProPilot Assist’in direksiyon müdahaleleri de daha doğal hissettirecek şekilde ayarlanmış. Öte yandan adaptif hız sabitleyici ise seçili hızı sürekli koruma odaklı çalışıyor. Trafik işareti tanıma sistemi ise yasal limite göre sürücüye öneride bulunabilecek.
2021 QX60’ın dört tekerlekten çekiş sistemi de güncellenmiş. Torkun %50’sine kadarını arka aksa aktarabilen sistemin kullandığı sensörler kaymayı daha gerçekleşmeden tahmin ederek çekişi gerekli tekerleğe yönlendirebilecek.
Infiniti QX60 haberleri ⠀ Yeni nesil Infiniti QX60’in bir ipucu videosu yayınlandı 2021 Infiniti QX60’ın kabininin detayları ortaya çıktı Japon marka, 2021 QX60’ın çekme kapasitesinin 2.721 kg olduğu bilgisini daha önce paylaşmıştı. Bunun sağlanmasında güncel modelde de görev yapan 3.5 litrelik V6 motorun etkisi yadsınamaz. Hâlihazırda 294 bg üreten ünitenin nesil değişimiyle birlikte biraz artması bekleniyor. Bu arada şanzıman da 9 ileri otomatik ile değiştiriliyor.
Yeni Infiniti QX60’ın tasarımını daha önce tanıtılan QX60 Monograph Prototype konseptiyle aşağı yukarı anlamıştık. İnce farlara kavuşan yerden yüksek otomobil geniş bir ön ızgaraya sahip olacak. Kabinde ise geniş multimedya sistemi ekranı konsolun tepesini domine ederken dijital panel ve yeni materyaller QX60 müşterilerini karşılayacak.

Kaynak:

Infiniti

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir