2021 Jeep Commander’ın kabini, bir video ile detaylandırıldı

2021 Jeep Commander’ın kabini, bir video ile detaylandırıldı

 

Tanıtım yıl içerisinde gerçekleşecek.

Jeep, Güney Amerika için yeni bir SUV tasarlıyor. Commander adını kullanacak bu yedi koltuklu tasarım, yılın ikinci yarısında resmen tanıtılacak. Modele olan heyecanı artırmak isteyen üretici, Commander’ın kabininden ilk görselleri yayınladı.
Yukarıdaki video ile gelen görseller, kabinin gizli detaylarını incelememize olanak sağlıyor. Yüksek kalitedeki materyaller, koltuk döşemeleri ve kapı panelleri dikkat çekici görünüyor.

Galeri: Jeep Commander 2021 – Teaser’lar

Teaser içerisinde daha sonra arka koltuk döşemelerinin çeşitliliğini görme fırsatı da buluyoruz. Bu bölgede kullanıcılara ayrılmış bir çift hava kanalı ve USB portları bulunuyor. İkinci sıradaki koltuklar tamamen katlanarak düz bir zemin elde edilebiliyor ve böylece üçüncü sıranın önü tamamen boşalmış oluyor. Bahsettiğimiz hava kanalı ve USB portlarının üçüncü sırada da bulunduğunu söyleyelim.
Bunu da oku ⠀ Jeep, Grand Cherokee 4xe’yi tanıttı! Jeep Grand Cherokee Trackhawk aramızdan ayrılıyor mu?
Aracın kabininin sizlere tanıdık geliyor olmasının sebebi ise Commander’ın tasarımını, küçük kardeşi Compass’ten almış olması. Aynı altyapıyı paylaşan bu iki model, motor seçeneklerini de paylaşacak gibi görünüyor. Şimdilik net bir açıklama gelmemiş olsa da Commander’ın hem önden hem de tüm tekerleklerden çekiş seçenekleri ile geleceğine inanıyoruz.
Küllerinden dirilecek Commander’ın tanıtımı için ise geri sayım başlamış durumda. Brezilya’da üretilecek model, ilk olarak bu bölgede satışa sunulacak.
 
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir