2021 Kia Niro, kamuflajları azaltmaya başladı

2021 Kia Niro, kamuflajları azaltmaya başladı

 

Birkaç ay içerisinde tanıtılacak.

Kia Niro, Güney Koreli üreticinin portföyündeki “görece” yeni modellerden biri. En çok sattığı ABD topraklarına henüz 2018 yılında giren model, bu unvanını kaybetmemek adına metamorfoz sürecine giriş yaptı. Uzun süredir kamuflajlı prototiplerini görüntülediğimiz model, yavaş yavaş tüm gizlemelerini çıkartmaya başlamış bulunuyor. Bu kamuflajın altından çıkan devasa far takımı ise bizi bu fotoğraflar arasında en çok şaşırtan detay oldu.
Uzun bir ızgaranın hemen üstüne yerleştirilen bu far takımları, ön yüzde yaşanacak değişimin şiddetinin ilk ipuçları olabilir. Fakat bunun dışında kalan detayların kamuflajlar tarafından gizlendiğini belirtelim. Özellikle kaputun üstündeki ve arka kısımdaki sahte paneller, pek çok detayı gizleme konusunda oldukça başarılı. Fakat arka kısımda stopların da değiştiğini görebiliyoruz. 

Galeri: 2021 Kia Niro Yeni Casus Fotoğraflar

Yeni Niro, Hyundai Ioniq’in de kullandığı J-Eco mimarisine geçiş yapacak. Güncel model hibrit, PHEV ve elektrikli versiyonlara sahip ve Niro’nun yeni neslinde de bu seçenekleri koruması bekleniyor. Fakat her motor seçeneğinin, Niro’nun satılacağı her bölgede bulunmayacağını belirtmekte de fayda var. Bu arada, modelin kabininde de önemli değişiklikler olacağına inanıyoruz.
Bunu da oku Kia Sportage’ın yeni nesli tanıtıldı! ⠀ 2021 Kia Sportage, teaser görüntülerden yola çıkılarak tasarlandı
Kamuflajların yavaş yavaş çıkıyor olması, lansmanın habercisi gibi görünüyor. Eğer tahminlerimiz doğru çıkarsa modeli birkaç ay içerisinde görmeyi bekliyoruz. Yeni Kia logosu ile bezenecek model, Güney Koreli üreticinin “2025 yılına kadar 11 yeni EV” sözünün ilk adımı olacak.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir