2021 Kia Sportage’ın yeni far takımları görünmeye başladı

2021 Kia Sportage’ın yeni far takımları görünmeye başladı

 

Lansman yaklaştıkça kamuflajlar azalıyor.

Kia, yeni nesil Sportage’ın örtüsünü Haziran ayında kaldırmayı planlıyor. Bu bağlamda belki de beşinci nesil modelin son casus fotoğraflarına bakıyor olabiliriz. Bununla birlikte lansman tarihi yaklaştıkça aracın kamuflajlarını kaybetmeye başladığını görüyoruz.
Bu kez fotoğraflarda, yeni Sportage’ın far takımları dikkatimizi çekiyor. Kendisini ilk bakışta diğer nesillerden ayırt etmemizi sağlayacak bu tasarım, beşinci jenerasyon Sportage’ı özel kılacak detaylardan. Kamuflajlarının altında üretim gövdesini barındıran model, bu gizlemeleri her an çıkartmaya hazır gibi duruyor.

Galeri: 2021 Kia Sportage Yeni Casus Fotoğraflar

Prototiplerin profilden çekilen görüntülerinde de ufak değişimler görülebiliyor. Örneğin yan aynalar A sütununun üstünden kapının üstüne taşınmış durumda. Bu bölgede ufak bir cam bulunduran yeni Sportage, kullanıcısına daha fazla görüş açısı sağlayacak. Gövde hattı krom detaylar ile süslenen modelin, genel anlamda daha dinamik göründüğünü söyleyelim.
Test aracının standart aks aralığına sahip versiyon olduğunu belirtelim çünkü iddialara göre Sportage, Çin gibi bazı bölgelerde LWB versiyonuna da kavuşacak. Uzun aks aralığının yanı sıra hibrit ve PHEV türevlerine de merhaba diyecek olan Sportage, bu motor seçeneklerini platform kardeşi Tucson’dan alabilir.
Bunu da oku Yeni Kia Sportage yaklaşan lansmanı öncesinde görüntülendi Makyajlı Kia Ceed ailesi test esnasında görüntülendi
Maalesef aracın kabini hakkında elimizde pek fazla bilgi yok. Fakat daha önce çekilen fotoğraflarda aracın çift ekranlı bir kurulum ile geleceğini görmüştük. Bunun bir opsiyon mu yoksa donanım seçeneği mi olduğu sorusunun cevabını ise ancak Haziran ayında alabileceğiz.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir