2021 Lancia Ypsilon’a ait casus fotoğraflar kalbinizi kırabilir

2021 Lancia Ypsilon’a ait casus fotoğraflar kalbinizi kırabilir

 

Nostaljiyi seven okuyucularımızı uyarıyoruz.

Ülkemizde de bir dönemler altın çağını yaşayan Lancia, uzun süredir ruhunu ve kişiliğini kaybetmiş durumda. Buna rağmen 2021 yılında da hayatına devam etmeyi sürdüren üretici, casus fotoğraflar köşemizin en üzücü galerisi ile karşımızda.
Güncel Ypsilon bu yıl itibariyle 10. yaşını doldurmuş olacak. Piyasada yaşını en çok gösteren modellerden biri olan Ypsilon, bu sözde “makyaj” operasyonundan da tasarımını koruyarak çıkacak gibi görünüyor. Facebook kullanıcısı Walter Vayr sayesinde erişebildiğimiz fotoğraflarda sadece ön yüzün alt kısmında bir değişim görebiliyoruz. Aracın değişim yaşayacak bölgeleri siyah bantlarla çevrelenmiş olsa da genel anlamda bu modelin Ypsilon olarak kalacağı görülebiliyor.

Galeri: 2021 Lancia Ypsilon Casus Fotoğraflar

Lancia’ya ait modelin Fiat 500 tabanlı olduğunu hatırlatmakta fayda var. Makyaj operasyonu ile birlikte 500’den alınan güç üniteleri değişmeyecek. Ypsilon, standart olarak 1.0 litrelik hibrit bir motor ile geliyor. Toplam gücü 70 bg olan bu motora, aynı çıkış gücüne sahip 1.2 litrelik benzinli motor eşlik ediyor. Performans tutkunları aracı 900cc’lik turbolu ve iki silindirli motorla alabiliyor -ki bu durum gücü tam 85 bg’e kadar çıkartıyor…
Bunu da oku PSA ve FCA birleşmesi, Chrysler’in sonunu getirebilir Lancia’nın hayatta kalan son temsilcisi Ypsilon hibritlendi FCA ve PSA’nın Stellantis’i oluşturması ile birlikte Lancia’nın sonunun geldiği iddiaları da ortada dolanmaya başladı. Ana üssü olan İtalya’nın en çok satan markalarından biri olsa da bir dönemlerin efsanesinin sonunun gelişine artık kesin gözüyle bakılıyor. Eğer Lancia hayatına devam ederse, makyajlı Ypsilon da Şubat ayında satışa sunulmuş olacak.

Kaynak:

Walter Vayr ve Facebook

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir