2021 Mazda CX-5 Renderları araca ışık tutuyor

2021 Mazda CX-5 Renderları araca ışık tutuyor

 

Yeni nesil Mazda CX-5’in 2021 model yılı adına büyük değişikliklerle geleceğini düşünebilirsiniz, ancak her şeye hazırlıklı olmanızı öneriyoruz. Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından sızdırılan fotoğraflar, markanın orta boy SUV’u için farklı yenilemeler alabileceğinin göstergesi olabilir. Bazı küçük değişiklikler, yeni modelden önce mevcut olan için nihai bir yeniden tasarımın ilk ipuçlarını veriyor.
Kolesa.ru’daki dostlarımız, 2021 CX-5’i hızlı bir şekilde render ettikten sonra sızdırılan görsellerin ortaya çıkardığı bazı görsel değişiklikleri entegre ettiler. Mesela ön yüz yeni bir alt ızgara tasarımı kazanırken, farlar ise L şeklindeki LED elemanlarla biraz daha ince bir hal almış. Ana ızgaranın da farklı bir desene sahip olduğunu ve yeni görüntülerin bu ince ayarları netleştirmede başarılı olduğunu görüyoruz.

Galeri: 2021 Mazda CX-5 Renderları

Arka tarafta değişen pek bir şey yok gibi gözüküyor. Tamponun alt kısmı artık daha sade çizgilere sahip. Ayrıca arka lambalar da bagajın içine doğru uzanıyor. Tasarımın geneline baktığımızda hali hazırda Mazda’nın showroomlarında bulunan CX-5’e oranla büyük ölçüde değişme yok diyebiliriz.
Bunu da oku Mazda’dan hidrojenli bir rotary motoru mu geliyor? Mazda’nın yeni patent görüntüleri yeni spor modeli işaret ediyor!
Dolayısıyla SUV’nin bu versiyonunun oldukça yakın gelmesi, bunun yeni nesil model olmadığına dair düşünceleri kuvvetlendiriyor. Yeni CX-5 geldiği zaman, daha keskin görsel değişikliklere sahip olmasını ve aynı zamanda mevcut altı silindirli motorlara sahip yepyeni bir model olacağını düşünüyoruz. Varsayımımız, Bize kalırsa, Mazda yeni nesil CX-5 piyasaya sürülmeye hazır olana kadar mevcut modelini bir veya iki yıl daha satışta tutabilir.

Kaynak:

Kolesa.ru

Yazan:
Berk Boztas

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir