2021 Mercedes-AMG C53 prototipleri kamuflajı azalttı

2021 Mercedes-AMG C53 prototipleri kamuflajı azalttı

 

Zirvenin ortağı.

Mercedes, ürün gamını yenileme işleminde şu sıralar gözlerini C-Serisi’ne dikmiş durumda. Ailenin pek çok üyesini sık sık görüntülemeyi başarmış olsak da bizim aklımız giriş seviyesi AMG modelinde. Bugün yeni fotoğraflar ile karşımıza gelen araç, yavaş yavaş kamuflajlarını azaltıyor gibi görünüyor.
Özellikle ön ve arka kısımda üretim versiyonuna ait ışıklandırma takımlarını görebiliyoruz. Bu da Mercedes mühendislerinin yavaş yavaş mutlu sona ulaşmaya başladığı anlamına geliyor. Dört çıkışlı egzoz sistemi ve Panamericana ızgarası ise modelin bir AMG olduğunu kanıtlayan detaylar arasında.

2021 Mercedes-AMG C53 Yeni Casus Fotoğraflar

Bildiğiniz üzere AMG C53, C43 isimli modelin yerini alacak. Bu isim değişikliğinin altında aracın yaşayacağı performans artışı bulunuyor. İddialara göre bu artış, Mercedes’in V6 motor yerine 2.0 litrelik dört silindirli üniteyi tercih etmesi ile gerçekleşecek. Bahsi geçen motor 420 bg güç üretebiliyor olsa da C53’ün bunun da üzerine çıkması bekleniyor. C63 ise aynı motorun hibrit destekli bir versiyonunu kullanabilir.
Bunu da oku ⠀ Mercedes EQS, test esnasında görüntülendi ⠀ 2020 Mercedes-AMG GT 63 S, Nürburgring’de sınıfının en hızlısı oldu Her ne kadar geliştirme süreci sorunsuz ilerliyor olsa da yeni C-Serisi’ni ancak önümüzdeki sene görebileceğiz. İddialara göre aracın lansmanı esnasında AMG C53’ü görme fırsatımız da olacak. C63 için ise bir süre daha beklememiz gerekecek.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir