2021 Mercedes-AMG SL Serisi yakından görüntülendi

2021 Mercedes-AMG SL Serisi yakından görüntülendi

 

Resmi tanıtım yıl içerisinde gerçekleşecek.

Yeni nesil Mercedes-Benz SL-Serisi bu yıl “casus fotoğraflar” köşemize sık sık uğrayan modellerden biri oldu. Casuslarımız yine test esnasında yakalamayı başardıkları SL-Serisi prototipleri ile zaten geniş olan galerileri genişletmeye devam ediyor.
Yine de bugün elimize ulaşan fotoğrafların şimdiye dek gördüğümüz en net fotoğraflar arasında olduklarını söyleyebiliriz. Bu görseller içerisinde -birisinin performanslı olduğuna inandığımız- iki farklı prototip bulunuyor. Dört çıkışlı egzoz sistemi ile kendisini direkt olarak belli eden bu model, geçtiğimiz ay Nürburgring’de gördüğümüz türevinin aksine siyah bir kumaş tavana sahip.

Galeri: 2021 Mercedes-AMG SL Serisi Yeni Casus Fotoğraflar

Fotoğraflardaki diğer prototip ise 2021 yılının ilk günlerinde karşımıza çıkan test aracını andırıyor. Hatırlarsanız daha kamuflajlı prototipler o dönemlerde soğuk hava testlerinde boy gösteriyordu.
Yeni nesil SL-Serisi hakkında şu anda elimizde parça parça da olsa bazı bilgiler mevcut. Örneğin yeni nesil modelin SLC ve S-Serisi Convertible’ın yerini alacağını biliyoruz. Buna ek olarak modelin AMG logolu versiyonları, AMG GT Roadster ile birleşecek. Hatta bu modelin ilk gününden beri AMG tarafından özel olarak geliştirildiğini belirtelim. Yani performans anlamında eli güçlü bir modelin bizleri beklediğini söylemek mümkün.
Bunu da oku Mercedes C-Serisi All-Terrain sıcak hava testinde yakalandı Daimler, EV yatırımlarına hız kazandıracak
Mercedes henüz geçtiğimiz aylarda modelin kabinini bizlerle paylaşmaktan çekinmemişti. Yansımaları önlemesi için hareket ettirilebilen ekranı ile dikkat çeken yeni SL Serisi, bol bol premium donanım ile birlikte geliyor.
Yeni nesil modelin yıl sonunda tanıtılmasını ve 2022 yılı ile birlikte satışa sunulmasını bekliyoruz.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir