2021 Mercedes-Benz GLC, soğuk hava testinde

2021 Mercedes-Benz GLC, soğuk hava testinde

 

Hem de bol bol kamuflajlı.

Mercedes-Benz, yeni yıla bolca SUV ve crossover ile girmeyi amaçlıyor. Alman marka şimdiden pek çok yüksek sürüşlü modelini teste çıkarmış durumda ve bu modellerin büyük bir kısmının testleri başladı. İşte bu modellerden olan yeni nesil GLC, yine ve yeniden soğuk hava testlerinde görüntülendi.
Aşağıdaki galeride iki farklı GLC Serisi modeli görme şansı buluyoruz fakat modellerin ikisi de yoğun şekilde kamuflajlanmış durumda. Bu ağır kamuflaj tabakası, Mercedes mühendislerinin işinin yeni başladığının işaretçisi. Bununla birlikte arka ve ön kısımda sahte paneller de dikkatimizi çekiyor.

Galeri: 2021 Mercedes-Benz GLC Yeni Casus Fotoğraflar

Dikkatinizi far takımına verdiğinizde ise sahte olduklarını anlayabileceksiniz. Tasarım göze battığı gibi merceklerin içerisinde de birer tane ışıklandırma var gibi görünüyor. Bununla birlikte ön tamponda bir kamera olduğunu da görebiliyoruz.
Yeni GLC, markanın MRA platformunun kendisi için güncellenen versiyonu üzerinde yükselebilir. Bu platform değişimi beraberinde önemli değişiklikler de getirecek. Örneğin aracın burkulma mukavemeti yükselecek ve ağırlık merkezi yere yaklaşacak. Fakat en önemli değişim, GLC’nin artık elektrikli ünitelere merhaba diyecek oluşu.
Bunu da oku Mercedes’in küllerinden dirilteceği “73” ailesinden yeni detaylar geldi ⠀ Lewis Hamilton, Mercedes-AMG One’ı anlatıyor Aynı C-Serisi gibi yeni nesil GLC’nin de dört silindirli motorlardan oluşan bir motor ailesine kavuşacağına inanıyoruz. Hatta ürün gamının zirvesinde elektrikli AMG logolu modelleri görebiliriz. Ailede bir manuel şanzıman opsiyonu bulunmayacağını da ekleyelim.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir