2021 Mercedes C-Serisi, Nürburgring’in tozunu atarken görüntülendi

2021 Mercedes C-Serisi, Nürburgring’in tozunu atarken görüntülendi

 

Performans testlerine bayılıyoruz.

Mercedes-Benz’in yeni amiral gemisi geçtiğimiz ay görücüye çıktı. Fakat Daimler CEO’sunun ifadelerine göre S-Serisi’nin yeni teknolojisi ve tasarımı, yeni nesil C-Serisi’nde de bizleri bekliyor olacak.
Sedan türevi Nürburgring’de görüntülenen yeni C-Serisi, aslına bakarsanız güncel modelden çok da farklı görünmüyor. Öte yandan aracın hala tamamen kamuflajlı olduğunu söylemekte fayda var. Mercedes mühendisleri Yeşil Cehennem’de performans testlerine çıkan aracın süspansiyonlarını ve frenlerini test ediyor.

2020 Mercedes C-Serisi Sedan yeni casus fotoğraflar

W206 nesli C-Serisi’nin Avrupa topraklarına yeni dizel hibrit seçeneği ile geleceğini hatırlatmak gerek. Aynı şekilde yeni nesil model elektrikli bir AMG türevine de kavuşacak. 
Bu değişimler, C-Serisi hiyerarşisinde de sallantılara yol açacak. C63’ün çift turbolu V8 yerine, hibrit destekli 2.0 litrelik dört silindirli üniteyi kullanacağı iddia ediliyor. AMG tutkunları bu değişimden memnun olmayabilir fakat bu yeni sistem aracın çok daha güçlü olmasına da olanak sağlayacak.
Bunu da oku Mercedes-AMG One’ın üretim versiyonu 1200 bg güç ile gelebilir ⠀ Rus sosyal medya fenomeni, 4 kapılı Mercedes-AMG GT63’ünü neden yaktı? Yeni C-Serisi ancak önümüzdeki sene karşımıza çıkabilecek. Sedan ve station wagon türevleri ile karşımıza çıkacak olan modelin coupe ve convertible versiyonlarının Avrupa dışına çıkmayabileceği de söyleniyor.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir