2021 Mercedes C-Serisi yoğun kar altında testte

2021 Mercedes C-Serisi yoğun kar altında testte

 

Alman markanın popüler sedanı testlerin son aşamasına yaklaşıyor.

Mercedes-Benz, ünlü D segmenti sedan modeli C-Serisi’nin bu yıl içinde tanıtılacak yeni jenerasyonu üzerindeki testlerine devam ediyor. Henüz lansman tarihi açıklanmayan otomobile ait prototipler giderek üretime hazır hâle geliyor. Kamuflaj yoğun olsa da dış tasarımda güvenli oynamayı seçen Alman üreticinin asıl yenilikleri iç mekâna sağladığını söyleyebiliriz.
Yeni S-Serisi ve makyajlı E-Serisi’ne benzer tasarım detayları taşıdığı belli olan yeni C-Serisi, daha ince farları ve elden geçirilen ızgarasını gizlemeyi başaramıyor. Arkada ise tampon dizaynı biraz değişse de asıl yenilik artık bagaja kadar uzanan stop lambalarında olacak.

Galeri: 2021 Mercedes C-Serisi Sedan Yeni Casus Fotoğraflar

Asıl yenilik dediğimiz gibi kabin için planlanıyor. Stuttgartlı üretici, 2018’den beridir yollarda olan makyajlı C-Serisi’nde sunduğu tablet tarzı multimedya ekranını daha büyük boyutla sunup onu dijital gösterge paneliyle birleştirecek. Buna karşın C-Serisi, ağabeyi W223 S-Serisi’nin aksine daha fazla fiziksel düğme bulunduracağa benziyor. Malzeme seçimi ve yeni trimler de nesil değişikliğiyle birlikte sunulacak yenilikler arasında gösterilebilir.
C-Serisi yenileniyor Yeni Mercedes-Benz C-Serisi Estate bir kez daha görüntülendi 2021 Mercedes-Benz C-Serisi Sedan, lansmana hazır görünüyor Şimdilik güç ünitesi yelpazesinin dünya çapında ne olacağını söylemek biraz zor fakat ülkemizde hâlihazırda satılan iki seçenek var: C 200d ve C 200 4MATIC. Yani 1.5 turbo benzinli ve 1.6 turbo dizel üniteler büyük ihtimalle yeni nesilde de yola devam edecektir. Bunun dışında 2.0 litre hacimli üniteler standart modelin yanı sıra AMG türevlerinde de kendini gösterebilir.
2021 C-Serisi’nin ne zaman tanıtılacağı henüz belli değil. İlk aşamada sedan gövde tipiyle dünyayı selamlayacak olan Alman D segmenti oyuncusu, daha sonra coupe ve cabriolet’nin yanı sıra uzun tavanlı Estate ve daha off-road odaklı All Terrain versiyonlarına da kavuşacak.

Kaynak:

walkoART Videos / YouTube

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir