2021 Mercedes SL-Serisi Almanya’da yakalandı

2021 Mercedes SL-Serisi Almanya’da yakalandı

 

6 silindirli bir motoru dinliyor olabiliriz.

Ay başında yeni nesil Mercedes-Benz SL Serisi’nin Almanya’da test sürüşüne çıktığını sizlerle paylaşmıştık. Aynı noktayı mesken tutan casuslarımız, bu kez aracı videoya almayı başarmış durumda.
Prototip modelde bulunan iki detay, bunun daha önce görüntülediğimiz test aracı olduğuna işaret ediyor. Bu detaylardan ilki elbette fotoğraflardaki ve videodaki test aracının aynı plakaya sahip olması. Buna ek olarak iki model de aynı jantları kullanıyor.

Mercedes-Benz SL Serisi Yeni Casus Fotoğraflar

Fakat video sayesinde aracın motor sesini dinleme fırsatımız da oluyor. Şimdilik bu sesten motorun detaylarını çıkartmak mümkün değil fakat kulaklarımız bizi yanıltmıyorsa kaputun altında altı silindirli bir motor bulunuyor. Oldukça gürültülü bir egzoz tınısına sahip olan aracın, Mercedes-AMG tarafından geliştirildiğini de unutmamak gerek.
Model ailesinin zirvesinde ise SL73e AMG 4Matic isimli modelin bulunması bekleniyor. Elektrikli sisteme sahip olan araç, 4.0 litrelik V8 motoru ve hibrit desteği ile çılgın bir güç çıkışı sunacak. Fakat şu an baktığımız modelin, SL73e olmadığına eminiz.
Bunu da oku Aston Martin ve Mercedes-Benz ortaklığını genişletti Rus fenomenin 4 kapılı AMG GT63 yakma videosuna cevap videosu geldi! Alman mühendisler aracı ciddi şekilde kamuflajlamış olmasına rağmen temel karakteristiklerini gizlemeyi başaramamış. 300L’in boyutlarına sahip olacağı görülebilen model, kumaş tavanı ile dikkat çekiyor.
Mercedes, yeni SL Serisi’nin 2021 yılının son çeyreğinde satışa sunacak.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir