2021 Mitsubishli Eclipse Cross makyajlı yüzüyle tanıtıldı

2021 Mitsubishli Eclipse Cross makyajlı yüzüyle tanıtıldı

 

Güncellenen crossover modelinin satışarı sene sonunda başlayacak.

Geçen ay resmi teaser görseli yayınlanan makyajlı Mitsubishi Eclipse Cross nihayet gölgelerden arınarak yüzünü gösterdi. Japon markanın tasarımında bolca mesai harcadığı otomobil, Mitsubishi’ye göre “kusurlarından arındırıldı.”
Eclipse Cross’a önden baktığınızda neyin değiştiğini anlamakta zorlanabilirsiniz zira genel düzen aynı fakat Mitsubishi, estetik operasyonu ile ızgarayı karartmayı ve yeni bir ön tampon koruyucu kullanmayı seçmiş. Japon firmanın Dynamic Shield adlı yeni yüzünün güncel versiyonunun da Eclipse Cross’a uygulandığını söyleyebiliriz.

2021 Mitsubishi Eclipse Cross

Makyajlı Eclipse Cross’un en belirgin değişimi ise arka bölümde gerçekleşmiş. Elden geçirilen cam ve bagaj kapağı tasarımı sayesinde daha iyi bir geri görüş açısı sunan model, aynı zamanda oldukça şık durmuş. Arkadan bakıldığında genişliği vurgulayacak şekilde yerleştirilen yeni LED stop lambalarının Volvo XC40’ı andırdığını da hatırlatalım.
Kabinde de minimal çalışan Mitsubishi ekibi yeni siyah ve gümüş rengi trim parçalarıyla burayı canlandırmaya çalışmış. Konsol düzenini de elden geçiren marka, yeni 8″ boyutlu SDA multimedya sistemini ön yolcu ve sürücüye daha yakın bir konuma taşımış. Mitsu, tıpkı Honda’nın Civic ve CR-V’de yaptığı gibi dokunmatik kontrol elemanlarını da fiziksel düğmeler ile değiştirmiş
Makyaj öncesi Eclipse Cross hakkında ne düşünüyorduk? ⠀ 2018 Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 Instyle | Ne Var Ne Yok? ⠀ 2018 Mitsubishi Eclipse Cross İlk Sürüş Makyaj öncesinde test ettiğimiz turbo desteği gören dört silindirli 1.5 MiVEC motor 163 bg güçle yola devam ederken ileri aşamada bazı pazarlara plug-in hibrit versiyon da götürülecek.
2021 Eclipse Cross ilk olarak kasım ayında Avustralya ve Yeni Zelanda pazarında satışa sunulacak araç önümüzdeki senenin ilk çeyreğinde Amerika Birleşik Devletleri’ne giriş yapacak. Avrupa satışları da bu iki pazar arasında bir zamanda başlayacaktır. Türkiye’ye giriş konusunda henüz bir açıklama yok. Plug-in hibrit versiyon muhtemelen ülkemizde satılmayacaktır.

Kaynak:

Mitsubishi

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir