2021 Nissan Navara makyajlı yüzü ve PRO-4X versiyonuyla geldi

2021 Nissan Navara makyajlı yüzü ve PRO-4X versiyonuyla geldi

 

Japon pick-up daha modern bir yüze kavuştu.

Son dönemlerde görüntüleri sızdırılan ve Kuzey Amerika’daki Frontier versiyonu ile testler esnasında karşımıza çıkan makyajlı 2021 Nissan Navara, bugün nihayet tanıtıldı. C şeklindeki gündüz sürüş elemanlarına sahip LED farlar, Japon pick-up modeline daha modern bir duruş katmış.
Nissan tasarım ekibi, aracın ön ızgarasını da elden geçirmiş ve artık Navara ismi, bu parçanın üzerine kazınmış durumda. Elden geçirilmiş LED stoplar ve üzerinde yine model adı görülen yeni bagaj kapağı da estetik operasyon kapsamında.

2021 Nissan Navara (makyaj)

2

Makyaj operasyonunun en büyük getirilerinden birisi, son derece kaslı ve şık görünen PRO-4X adlı yeni versiyon olmuş. ABD pazarındaki Frontier’de sunulan PRO-4X off-road odaklı iken Avrupa ve Güney Amerika’da satılacak Navara’da aynı isimli paket daha çok tasarım değişiklikleri içeriyor. Off-road lastikleri pakete dâhil olsa da geri kalan şeyler karartılmış tasarım detayları ve turuncu dokunuşlar ile sınırlı.
Tabii ki makyaj sadece kozmetik detaylarla sınırlı kalmamış. Nissan, yeni Navara’da yükleme kapasitesini arttırırken arka aksı da biraz daha güçlendirmiş. Yatak hacmi de artan makyajlı Navara’nın arka tamponuna bu bölüme erişimi kolaylaştıran yeni bir basamak eklenmiş. Direksiyon kremayer dişlisinde yapılan değişiklikler ise yeni Navara’nın düşük hız manevra kabiliyetini ve genel olarak direksiyon tepkisini iyileştirmiş.
Navara’dan haberler Nissan Navara Dark Sky konsepti tekerlekli bir rasathane Nissan, Ranger Raptor’a rakip olacak güçlü bir Navara planlıyor 2021 Navara’da güvenlik donanımı cephesi de zenginleştirilmiş. Ön çarpışma uyarısı, acil durum freni, yağmur sensörü gibi donanımlara 360 derece görüş sağlayan 4 kameradan oluşan bir sistem de eşlik ediyor. Off-road takip monitörü ise düşük hızlarda ve dört çeker modunda sürücülere kolaylık sağlıyor.
Kabin genel olarak göze tanıdık gelse de güncellenmiş 8″ boyutlu multimedya sistemi ve 7″ boyutlu dijital gösterge paneli yenilikler arasında sayılabilir. Yenilenen direksiyon simidi ve gösterge paneli dizaynı ise Navara’yı daha modern yapma çabaları arasında görülüyor. Arka koltukların minderlerini elden geçiren Nissan, lamine ön ve yan camlar ile konfor seviyesini arttırmaya çalışmış.

Nissan’ın yayınladığı basın bülteninde motor yelpazesine dair herhangi bir değişiklikten bahsedilmemiş. İlk olarak önümüzdeki ay Tayland’da satışları başlayacak olan Navara daha sonra diğer pazarlara sürülecek.

Kaynak:

Nissan

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir