2021 Skoda Kushaq Avrupa’da görüntülendi

2021 Skoda Kushaq Avrupa’da görüntülendi

 

Hindistan’ın küçük kompakt SUV’si üretime hazır duruyor.

Skoda, geçtiğimiz senenin ortasından beridir Türkiye’de sattığı ürün gamını yeni Kamiq, yeni Scala ve dördüncü nesil Octavia gibi yeni ve yenilenen otomobilleriyle tazeledi. Ancak Çekyalı markanın farklı pazarlarda ülkemizde bulunmayan ürünleri de mevcut. Mesela Kamiq GT ve Kodiaq GT Çin’e özel ve Volkswagen Grubu’nun kullanışlı temsilcisi, Hindistan için de bir model geliştiriyor: Kushaq.
Adını Sanskritçedeki kral, imparator anlamına gelen Kushak keslimesinden alan yeni Skoda Kushaq, geçtiğimiz gün markanın kendi casus fotoğraflarıyla yüzünü ufaktan göstermişti. Bu sefer de Kamiq’in Hint kardeşini Avrupa topraklarında test yaparken görüyoruz.

Galeri: 2021 Skoda Kushaq casus fotoğraflar

Her ne kadar her tarafı kamuflajla çevrili olsa da Kushaq modeli de kardeşleri Kamiq, Karoq ve Kodiaq gibi ayrık far düzenini taşıyacak. Üst paketlerinde LED far ve stop lambalarıyla donatılacak olan aracın bagajı üzerine uzanan aydınlatma grubunun formu ise biraz Scala’yı andırıyor.
Kamuflaj altında yatan gövdenin neye benzeyeceğini merak ediyorsanız geçtiğimiz sene tanıtılan Vision IN konseptine göz atabilirsiniz.
Gizleme çalışmaları genel hatları gizlemeyi başarıyor ve bize Skoda’nın kendi paylaştığı kırmızı kamuflajlı otomobilden fazla şey anlatmıyor. Çekyalı marka “sağlam duruşlu” bir crossover sözü veriyor ve jantlar aracı olduğundan büyük gösteriyor. Boyutlara dair bir açıklama yok ancak aks mesafesinin 2.651 mm olacağını biliyoruz. Vision IN konsepti de 4.256 mm uzunluğundaydı onu da hatırlatalım.
Kushaq’a dair detaylı bilgi isteyenler 2021 Skoda Kushaq’tan yeni teaser geldi Avrupa pazarında ise sene içinde yeni nesil Skoda Fabia’yı göreceğiz. Öte yandan Kodiaq modelini makyajlamaya hazırlanan marka, muhtemelen 2021 sonuna kadar Karoq’u da estetik operasyonuna tabi tutacaktır.

Kaynak:

Automedia

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir