2021 Toyota Land Cruiser’dan ilk teaser geldi!

2021 Toyota Land Cruiser’dan ilk teaser geldi!

 

9 Haziran’da tanıtılacak.

Casus fotoğraflar ve içeriden gelen iddialar geride kaldı. Toyota, yayınladığı teaser ile birlikte yeni Land Cruiser’ın birkaç gün içerisinde tanıtılacağını resmen açıkladı. .com ekibinin de dahil olacağı lansman, 9 Haziran’da gerçekleşecek. Yayınlanan teaser içerisinde ise aracın ızgarasını görme fırsatı buluyoruz.
Aslına bakarsanız artık hiçbirimiz yeni Land Cruiser’a uzak değiliz. Geçtiğimiz aylarda sızdırılan model, tüm detaylarını ve tasarımını gözler önüne sermişti. Daha sonra çıkan casus fotoğraflar sayesinde bu sızıntıların gerçek olduğunu öğrenme fırsatı bulmuştuk. Hatta render sanatçıları bu sızıntılardan yola çıkarak aşağıda görebileceğiniz modelleri tasarlamıştı.

TNGA-F mimarisi üzerinden yükselecek olan LC300, artık V8 motorlara veda edecek. Bundan böyle turbolu 3.5 litrelik V6 ve 3.3 litrelik V6 dizel motor seçenekleri ile gelecek model, tork çıkışını da yükseltmiş olacak. İddialara göre benzinli seçenek 410 bg güç ve 650 Nm tork, dizel seçenek ise 305 bg güç ve 700 Nm tork üretebilecek. Bu iki motorun da 10 ileri vitesli otomatik şanzıman ile eşleştirileceği söyleniyor.
Bunu da oku Toyota’nın seçimi ZF ve Mobileye oldu İlk Hızlı ve Öfkeli filminin Toyota Supra’sı açık artırmada
Elimizdeki pek çok casus fotoğraf sayesinde Toyota’nın, Land Cruiser’ın formülünü değiştirmeyeceğini öğrenme fırsatı da bulduk. Dış tasarımda sadeliği ön planda tutacak olan model, kabininde ise ciddi değişimler yaşayacak. Buna 12.3 inç bilgi eğlence sistemi, 14 hoparlörlü JBL ses sistemi ve arka koltuklarda bulunacak dokunmatik ekranlar dahil.
Head-up display ve dört alanlı klima seçeneği gibi teknolojileri standart olarak sunacağı iddia edilen model, arazi yeteneklerini de ön plana çıkartacak. Yeni Land Cruiser hakkındaki tüm detaylı bilgileri öğrenmek için bizden ayrılmayın.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir