2021 Toyota Land Cruiser’ın teknik çizimleri sızdı!

2021 Toyota Land Cruiser’ın teknik çizimleri sızdı!

 

Elimize çok dikkat çekici ipuçları geçti.

Toyota’nın gizlemeyi bir türlü başaramadığı modeli Land Cruiser’dan yeni haberler var. Bu kez teknik çizimleri ile karşımıza çıkan yeni nesil model, artık tüm tasarım detaylarını ele vermiş durumda.
Arazi odaklı SUV’nin boyutlarını koruması bekleniyor olsa da aks aralığında genişleme yaşayacağına inanılıyor. Elimize ulaşan teknik çizimlerde de aracın arka kısmının eskisinden daha kısa olduğunu görebiliyoruz. Toyota mühendisleri, bu kısmı çok daha pratik hale getirmek için elinden geleni yapacak.

Galeri: Yeni Toyota Land Cruiser render

Buna ek olarak modelin artık çok daha arazi odaklı olacağını söylemek mümkün. Sızıntı görsellerde aracın çamurluklarında ekstra koruma olduğu dikkatimizi çekiyor. Dikiz aynalarını da artık kapı panellerine taşıyan model, daha aerodinamik bir yapı sunacak.
Tavana monte spoiler tasarımı, kısalan arka kısım sayesinde çok daha görünür hale gelmiş. Bu değişimlere rağmen yeni nesil modelin selefinden çok farklı görüneceğine inanmıyoruz. Yine de resmi tanıtım gelene kadar kesin yorumlar yapmamakta fayda var.
Bunu da oku 2021 Toyota GR 86, daha fazla güç ve daha asi bir tavır ile geldi Mart ayında en çok Toyota Corolla sattı! En büyük değişimler ise kabinde karşımıza çıkacak. İlk olarak aracın tablet tipi bir bilgi eğlence sistemi kullanacağını belirtelim. Dikkat çeken bir diğer detay ise GR logolu start/stop düğmesi. Bu düğme aracın performanslı versiyonuna işaret ediyor olabilir fakat detayın sadece GR Sport paketine özel bir donanım olabileceği de ihtimaller arasında.
Teknik detaylar sayesinde aracın jant büyüklüklerini bile öğrenme fırsatı buluyoruz. 4 ve 6 silindirli motor seçenekleri ile karşımıza çıkacak olan model, 17 ve 20 inç büyüklüğe sahip alaşım jant opsiyonlarına da sahip olacak.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir