2021 Toyota Tundra’nın kabininden ilk teaser!

2021 Toyota Tundra’nın kabininden ilk teaser!

 

Tanıtıma artık günler kaldı.

Geçtiğimiz hafta Toyota, Tundra’nın fotoğraflarının sızmasının ardından apar topar bir teaser yayınlamış ve aracın dış tasarımını paylaşmıştı. TRD Pro donanım paketindeki gövdesi ile karşımıza çıkan model, tepeden tırnağa yenilenmiş olacak. Yangına henüz başlamadan müdahale etmeyi başaran Toyota, teaser kampanyasının ikinci adımında bizleri kabine davet ediyor.
Tabii ki bu teaser’larda en çok dikkat çeken detay bilgi eğlence sistemi. Güncel modelin aksine yeni nesil modelde bu ekranın daha yukarıya konumlandığını görüyoruz. Apple CarPlay desteği kullandığı dikkatimizden kaçmayan model, daha da büyümüş gibi duruyor. Fakat bu büyük ekranın opsiyon listesinde olabileceğini de belirtelim. A sütunu üstündeki JBL logolu hoparlörler de bir diğer detay.

Görünüşe göre yeni Tundra’nın çarpıcı dış tasarımı, kabin içerisinde de karşımıza çıkacak. Teaser’lar çok fazla fikir sahibi olmamıza izin vermese de şimdiden heyecanımızı artırmayı başardı. Yeni tasarımı ile Tundra, kesinlikle segmentinin en dikkat çekici modellerinden biri olacak.
Bunu da oku ⠀ Toyota GR Yaris’in nihai versiyonu Nürburgring’de test ediliyor ⠀ Toyota Corolla, Honda Civic ve Mazda3’ün yarışını izleyin
Peki bu şık modelin kaputunun altındaki ünite ne olacak? Daha önce gördüğümüz teaser’lar, çift turbolu 3.5 litrelik V6 motorun opsiyonlardan biri olacağına işaret ediyordu. Toyota’nın, Tundra’nın giriş versiyonunda 5.7 litrelik V8 motor olacağını doğruladığını da hatırlatalım. Bu ünite 390 bg güç üretebilecek. Bununla birlikte aracın bir de hibrit seçeneğe kavuşması bekleniyor.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir