2021 Volkswagen T7 neredeyse kamuflajsız yakalandı

2021 Volkswagen T7 neredeyse kamuflajsız yakalandı

 

Alman van yenileniyor.

Volkswagen daha geçen gün yeni jenerasyon Transporter modeline ait bir adet teaser fotoğrafı yayınlamıştı ve aracın ön yüzünün nasıl olacağını bizlerle paylaşmıştı. Şimdi ise Alman hafif ticari çok az kamuflaj taşıyan prototipleriyle soğuk hava testlerinden geçerken casuslarımızın objektiflerine takıldı.
Yolcu taşımaya yönelik tasarlanan T7 Multivan’a ait iki test aracının görüldüğü karelerde Volkswagen’in uyguladığı ön yüz gizleme çalışmaları biraz manasız olmuş çünkü aşağı yukarı ne beklememiz gerektiğini biliyoruz. Far grubunu ızgaranın tepesinden birleştiren LED şeridin alt kısmında kalan radyatör ızgarası bölümü kapatılmış ancak burada da yeni nesil Caddy bize ışık tutuyor.
2020 VW Caddy Life 2021 VW T7 Multivan yeni casus fotoğraflar Transporter’ın yeni Caddy ile benzerliği muhtemelen kabinde de sürecektir çünkü MQB platformu ile Caddy 5’in kazandığı teknolojiler bu modele de uyarlanacaktır. Hoş, bu modelin altyapısını Ford Transit ile paylaşacak olması boyutsal ve mekanik anlamda bazı farkların gelmesine sebep olabilir.
Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yer alan Ford Otosan fabrikasında üretilecek olan T7 Transporter ve T7 Multivan ailesi muhtemelen 2.0 litrelik TDI Evo dizel motorlardan beslenecek. Plug-in hibrit desteğinin de sunulması beklenen modelde Golf GTE’de kullanılan 1.4 TSI ve elektrik motoru kombinasyonuna yer verilebilir. Bu durumda T7 ailesi 245 bg güç, 400 Nm tork sunan bir versiyona da sahip olabilir.

Galeri: 2021 VW T7 Multivan yeni casus fotoğraflar

Kamuflaj miktarındaki azlık, Volkswagen’in yeni hafif ticari modelini kısa süre içinde tanıtacağına işaret ediyor. Teaser fotoğrafının da geldiğini hesaba katarsak yeni T7 ailesinin önümüzdeki haftalarda yüzünü göstereceğini varsayabiliriz. Bekleyip görelim.
Volkswagen T7 Transporter haberleri Volkswagen T7 Transporter kış testinde! Volkswagen Transporter T7’nin kabini görüntülendi

Kaynak:

CarPix

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir