2022 BMW X4 makyaj sonrası böyle mi görünecek?

2022 BMW X4 makyaj sonrası böyle mi görünecek?

 

X3’ün coupé-leştirilmiş kardeşi yakında yenilenecek.

BMW, Çin’de fotoğrafları sızdırılan makyajlı X3 modelini büyük ihtimalle haziran ayında tanıtacak. Henüz net tarih duyurulmadı fakat Alman markanın Life Cycle Impulse (LCI) adını verdiği estetik operasyonun getirilerini aşağı yukarı tahmin edebiliyoruz. Kolesa.ru’daki dostlarımız, 2022 X4’ü dijital dünyada hayal etmiş.
Henüz makyajlı X4’e dair bir görsel sızmadı fakat X3’e uygulanan değişimlerin aynı şekilde X4’e de taşınmasını bekliyoruz. Daha önce kamuflajlı olarak gördüğümüz X4 prototiplerini de göz önüne alan tasarım çalışması, gayet makul görünüyor.

Galeri: 2022 BMW X4 render

Objektiflere takılan X4 test araçlarında daha ince farlar ve daha büyük ızgara dikkat çekiyordu. Kolesa.ru imzalı çalışmadaki X4 ise -her ne kadar çamurluğunda M logosu taşımasa da- agresif tamponundan, büyük jantlarından ve M logolu fren disklerinden anlaşıldığı üzere M Sport versiyonu.
Rus arkadaşlarımızın arka dizaynda sızdırılan makyajlı Xından farklı bir yol izlediğini söylemek lazım. Stop grubunu makyaj öncesinden taşıyan ekip, yeni X4’te aydınlatma elemanlarının altına eklenen dekoratif ızgaralar, elden geçirilmiş difüzör ve farklı egzoz çıkışları gibi değişimler bekliyor.
Makyajlı X4’ten haberler 2021 BMW X4 M prototipleri soğuk hava testinde yakalandı Makyajlı BMW X4, test esnasında görüntülendi
Bildiğiniz gibi BMW, makyaj operasyonlarında pek iddialı hamleler yapmayı sevmez; bu yüzden X4 LCI modelinde ciddi yenilikler beklememek lazım. Tabii iç mekân, yeni nesil BMW ürünlerindekine benzer bir düzene ve yeni teknolojilere kavuşabilir. Makyajlı X4’ün kardeşi X3’e yakın bir dönemde, yani yılın ikinci yarısı içerisinde tanıtılmasını bekliyoruz.

Kaynak:

Kolesa.ru

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir