2022 Corvette Z06’dan yepyeni bir teaser videosu geldi

2022 Corvette Z06’dan yepyeni bir teaser videosu geldi

 

Resmi lansmanı 26 Ekim’de yapılacak olan 2022 Corvette Z06’nın yeni bir teaser videosu yayınlandı. Teaser’da vurgulanan motorun 8.600 devire kadar çıkmasının yanında, güzeller güzeli üstü açılır bir Z06’ya dair çeşitli enstantaneler de sunuluyor.
Belki de en çok beklediğimiz noktalardan biri V8’in en az 8.500 devirde maksimuma çıkacağıydı ki bu artık kesin görülüyor. Haberimizin en altında izleyebileceğiniz Chevrolet’in teaser videosunun altında belirtilen, yine Z06 gösteriminde prömiyeri yapılacak olan “dünya çapındaki uzun metrajlı filmin tamamından yaklaşık 8.600 dakika önce” ibaresi bizde soru işaretleri uyandırmadı değil. Sanki yukarıda bahsettiğimiz 8.600 devir ile ilgili özel bir şeyler gelecek.

2022 Chevrolet Corvette Z06 Teaser Görüntüleri

Tanıtım klibinden anlıyoruz ki, ayrıca bir Z06 dönüştürülebilir modeli de karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Videoyu incelediğimiz zaman Stingray’e benzer bir tasarım görüyoruz, fakat gölgeler, Corvette ve Z06 açılır tavanları arasında farklılık gösterebilecek diğer tasarım öğelerini anlamamızı kısıtlıyor. Bu aşamada ise Cabrio’nun sunulacağını bildiğimiz yükseltilmiş Z06 performans paketleri ile gelip gelmeyeceği tam bir muamma.
Bunu da oku 95 yaşındaki 2. Dünya Savaşı veteranı Corvette sahibi oldu Daha önce spoilerı olmayan bir 2021 Corvette Z51 gördünüz mü?
Şu uzun metrajlı film olayı. Yukarıda bahsettiğimiz. “Putting the World on Notice” adlı 30 dakikalık bir film olacak. Filmde aşırı miktarda Z06 içeriği olacaktır diye düşünüyoruz. Ayrıca filmde, NBA yıldızı Devin Booker’ın yanı sıra YouTuber Emelia Hartford, mühendisler, tasarımcılar ve ünlü isimlerle röportajlar olacak. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Kaynak:

Chevrolet

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir